Sónar + D reuneix fons d'inversió i projectes innovadors en el Startup Garden powered by MIGRATION

Startup Garden i Sónar Innovation Challenge, connecten el món creatiu i tecnològic amb l'empresarial, ajuden a startups a la consolidació de negoci,a la recerca de finançament i els permet experimentar amb el futur de la tecnologia.

Únicament 30 startups especialitzades en les indústries creatives són les escollides per participar en el Startup Garden Powered by MIGRATION i la seva competició associada. Apostant per aquest nombre reduït es pot maximitzar la qualitat de la proposta i l'experiència de les startups dins de l'esdeveniment, així com la seva visibilitat de cara al públic general, que és també el seu públic objectiu.

Activitats i presentacions en el marc de Sónar +D BarcelonaEl perfil de les startups triades és internacional i, enguany, procedeixen de 10 països: Espanya, Estats Units, Regne Unit, Alemanya, Dinamarca, Nova Zelanda, Bèlgica, Suïssa, Irlanda i Corea del Sud, el país convidat aquest any, que de la mà d'KOCCA (Korea Creative Content Agency) participarà amb una selecció de 5 startups.

Les 30 startups participants s'han seleccionat per la innovació de la seva proposta, potencial inversor, la qualitat del seu equip, per ser ja negocis en funcionament i pel seu potencial de desenvolupar-se en audiències noves i emergents.

Startups participants en 2017

En aquesta edició el perfil de les startups participants del Startup Garden Powered by MIGRATION comprèn sectors diversos relacionats amb la tecnologia i la creativitat.

Jornades en el marc de Sónar +D de 2016Des de la gestió de drets d'autor (Dot Blockchain i Warm) a la integració de sensors en el cos (Cyborg Nest i Mimi Hearing); eines de creació musical com Hum-on (app que converteix tarareos en notació); Revibro (nou format d'àudio que separa els instruments); Melodics (app d'exercicis de percussió); Reactable (realitat virtual aplicada a la creació musical) i Ovalsound (instrument digital).

Altres startups participants són Beeping (ús de infrasons per transmetre dades); Playmoss, Pacemaker i JNB (dedicades a la recomanació, descobriment i comissariat musical), Holoplot (noves experiències acústiques); Protopixel (disseny d'il·luminació); Lyng (geolocalització sense dades ni gps); Nested (app d'economia col·laborativa per compartir espais de treball); Combyne i Fashtime (serveis orientats a la indústria de la moda).

Comentaris