17.01.2022 |
Territoris.cat

Sónar dedica monogràfics a David Bowie, Brian Eno, Björk i el català Tres

Björk il·lustra amb les seves diferents intervencions a Sónar 2017 (Dj Set, exposició i xerrada) la gran varietat d'activitats i formats que el festival proposa i que es despleguen aquest any al llarg de tota una setmana.

El treball de Brian Eno, a l'Arts Santa Mònica
Lightforms / Soundforms, la mostra més completa realitzada fins ara sobre el treball de Brian Eno a l'Arts Santa Mònica
Sónar dedica monogràfics a David Bowie, Brian Eno, Björk i el català Tres

Del 14 de juny al 24 de setembre l'exposició Björk Digita podrà visitar-se al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). La mostra presenta els treballs digitals i de vídeo resultants de les col·laboracions de l'emblemàtica artista islandesa amb alguns dels millors artistes visuals i programadors del món. Amb la Realitat Virtual com a protagonista fonamental, en l'exposició es barregen performance, cinema, instal·lació, vídeo i interacció.

L'exposició Björk Digital podrà visitar-se al Centre de Cultura Contemporània de BarcelonaBjörk il·lustra amb les seves diferents intervencions a Sónar 2017 (Dj Set, exposició i xerrada) la gran varietat d'activitats i formats que el festival proposa i que es despleguen aquest any al llarg de tota una setmana. A les seus habituals de Fira Montjuïc i Fira Gran Via se sumen emblemàtics espais culturals de la ciutat, que aquests dies associen la seva activitat a Sónar: una autèntica Setmana Sónar que inclou el festival, tres congressos i quatre exposicions i que fa de Barcelona una plataforma cultural única.

La Setmana Sónar es completa amb una espectacular oferta expositiva a la ciutat en la qual coincideixen, a més de Björk Digital, David Bowie Is, la gran exposició antològica dedicada a una de les figures més influents del nostre temps, al Museu del Disseny de Barcelona (procedent del Victoria and Albert Museum de Londres); Lightforms / Soundforms, la mostra més completa realitzada fins ara sobre el treball de Brian Eno a l'Arts Santa Mònica; i la retrospectiva de l'artista català recentment desaparegut Tres,titulada Blackout, a la Virreina Centre de la Imatge.

Sónar dedica monogràfics a David Bowie, Brian Eno, Björk i el català Tres
comentaris