Els Diables ARF de Mollerussa van inaugurar la Festa Major amb un nou espectacle

El Mercat de Festa Major forma part de la programació inabolible de la Festa Major de Mollerussa, una mostra del dinamisme i l'oferta comercial de la ciutat

Mercat de Festa Major a Mollerussa
photo_camera Mercat de Festa Major a Mollerussa

Diables AFR Mollerussa 3La Festa Major de Mollerussa, inaugurava la programació aquest dijous amb el magnífic espectacle de foc que van presentar els Diables ARF de la ciutat, un conjunt de representació teatral i de correfoc que va deixar bocabadat al gran nombre de persones que es van concentrar a la plaça de l'Ajuntament. Els Diables van ocupar l'església i un tram de l'antiga N-II per mostrar la seva creativitat i les ganes d'engrescar als més joves en la seva juguesca. Un acte que va finalitzar amb uns focs artificials que van posar color i llum a l'emblemàtic campanar de la parròquia de Sant Jaume.

La nit va continuar a la plaça Manuel Bertran amb el concert de la banda Tremendos, i el sopar popular organitzat per la gent jove de la capital del Pla d'Urgell, un sopar que va quedar curt pel gran nombre de persones que van voler gaudir del concert i de la nit primaveral.

Mercat de Festa Major (22)El divendres els joves, que formen part del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, van impulsar l'activitat Xtreme Action Mollerussa, en la que el fang va ser el protagonista. Una cinquantena de participants van fer un recorregut que va incloure anar amb bicicleta des de l'institut Terres de Ponent al Parc de La Serra, i un cop allí superar diverses proves. Un segon dia de festa que també va comptar amb ballada de sardanes, i l'indispensable ball a l'envelat del Pavelló Firal, amb les orquestres Costa Brava, havaneres i el concert d'Hotel Cochambre.

Suplement de Catalunya Ràdio (6)El dissabte, dia de mercat, per seguir la tradició de la Cambra de Comerç i l'associació Mollerussa Comercial, els establiments de la ciutat van treure les parades al carrer per oferir els millors preus i la seva oferta d'articles de tota mena. Un mercat que va rebre un gran nombre de visitants donat el bon temps que acompanya, aquests dies festius. Una matí, que per altra banda va tenir com a convidats el programa El Suplement de Catalunya Ràdio, i el Catarres. El programa radiofònic dels caps de setmana va desplaçar un equip a la Festa Major per narrar el que succeïa a la ciutat, i en el decurs del mateix, els Catarres van fer un petit tast acústic de què havia de ser el concert del vespre a l'envelat.

comentaris