Tall ferroviari de Tàrrega a Cervera fins al setembre, amb servei alternatiu per carretera

Des d'aquest dilluns dia 4 de juliol i fins al 2 de setembre i a causa de les obres de millora i condicionament d'un terraplè entre Tàrrega i Granyadella

Trens de la línia Lleida Manresa estació Bell-lloc
photo_camera Trens de la línia Lleida Manresa estació Bell-lloc

Entre aquest dilluns 4 de juliol i el 2 de setembre, la circulació ferroviària en el trajecte Tàrrega-Cervera de la línia Barcelona-Manresa-Lleida estarà interrompuda. La causa és l’execució d’obres de millora i condicionament d'un terraplè situat entre els termes municipals de Tàrrega i Granyanella

Segons un comunicat emès per Renfe i Adif, per a facilitar la mobilitat dels clients durant el període d’obres, Renfe ha establert la següent programació per als trens de la línia R12: L’Hospitalet–Cervera, servei habitual en tren; CerveraTàrrega, servei alternatiu per carretera, i Tàrrega–Lleida, servei en tren.

En sentit Tàrrega – L’Hospitalet, els trens avançaran 20 minuts la seva sortida. D’aquesta manera, al tram Cervera – L’Hospitalet es poden mantenir els horaris habituals.

La millora permetrà suprimir la limitació temporal de velocitat existent en aquest punt

El dispositiu compta amb personal d’informació i atenció al client que orientaran als clients a les estacions de Tàrrega i Cervera en el transbordament bus-tren o viceversa. Per a garantir aquest servei alternatiu, Renfe disposarà de serveis d’autocar per transportar els viatgers afectats.

Adif està executant des de l'11 d'abril i amb una inversió superior als 820.000 euros, les obres de condicionament i adequació d'aquest terraplè, de 400 metres de longitud, amb l'objectiu de consolidar l'estat d'aquest element de la infraestructura, optimitzar els paràmetres geomètrics de la via, i garantir majors nivells de seguretat i confort per a les circulacions. Un cop finalitzades les obres, es podrà suprimir la limitació temporal de velocitat existent en aquest punt, reduint així els temps de viatge.

Comentaris