Tallers A. Miquel amfitrió del Concurs Nacional de Conductors de Carretons elevadors

La companyia Linde Material Handling Ibérica ha aprofitat l'esdeveniment per presentar el desenvolupament dels nous elements energètics i de seguretat que incorporen les carretilles de la marca almanya

Els tres equips ganyadors a Valls
photo_camera Els tres equips ganyadors a Valls

Les Instal·lacions de Tallers A. Miquel de Valls han acollit aquest cap de setmana el Campionat Nacional de conductors de carretons elevadors, un certamen que fins ara la companyia Linde Material Handling Ibérica, organitzava a Barcelona. El concessionari català ha sigut el primer a actuar d'amfitrió de la competició de professionals que a partir d'ara serà itinerant per la resta de demarcacions en la que la companyia Linde té delegacions, segons va anunciar el director general Jaume Gener.

Instal·lacions de Tallers A. Miquel a VallsLa convocatòria dels conductors de carretilles elevadores ha reunit a 24 pilots representants de 8 demarcacions d'arreu de l'Estat, entre ells els actuals campions del món, els lleidatans Joel Segura, Josep Llobera i Daniel Martí. Els mundialistes no podran revalidar el seu èxit, ja que aquest any ni tan sols han pogut superar les semifinals, encara que es van col·locar en segon lloc en la fase per equips.

El trident que finalment s'ha classificat per participar en el mundial, que se celebrarà en deu dies a la ciutat alemanya d'Aschaffenburg, han sigut Juan Enrique Ruíz classificat en primer lloc, pilot Cantabria, Francisco Javier Pérez i Enrique Rodrigues de Galícia, en segon i tercer lloc, respectivament.

Els representants lleidatans de Tallers A. Miquel s'han agut de conformar amb un segon lloc en els equips, però no han pogut accedir a la final individual.

El dinar que va oferir Tallers A. Miquel als asistents al Concurs i demostració a VallsEl concessionari Linde per Tarragona, Tallers A. Miquel va actuar de digne amfitrió, i el dissabte al vespre va oferir un sopar a tots els participants en la competició, procedents de 8 comunitats autonòmiques. Una mostra gastronòmica de productes del territori que van preparar des de la cuina de l'Araceli d'Arbeca.

Una maquina equipada amb bateries Ion.LitiEl diumenge va ser el torn de clients, professionals, autoritats i industrials catalans, al voltant de 300 persones que van compartir taula amb els directius i tècnics de Tallers A. Miquel i Linde Material Handling Ibérica, paella i cassola de tros també elaborada per l'empresa garriguenca.

Linde Material Handling Ibérica (LMH), filial espanyola de la companyia alemanya ha aprofitat l'esdeveniment per presentar la seva aposta en el desenvolupament dels equips energètics més eficients i sostenibles, així com l'automatització de les màquines i flotes. Linde anomena aquesta nova aposta empresarial com a indústria Logística 4.0.

La competició dels conductors de carretilles a VallsTècnics de LMH i Tallers A. Miquel han exposat als clients i professionals que han participat en les jornades tècniques, els avantatges dels equips de càrrega intermèdia i les noves bateries d'Ion-Liti. Elements imprescindibles de la cadena logística de les empreses, que amb aquesta nova tecnologia, estalvia diners i optimitza el temps dels operaris de les carretilles.

Les bateries tradicionals d'àcid plom, encara que s'hagi millorat el tractament en la càrrega, continuen tenint inconvenients si es comparen amb les de ion-liti. autonomia i mida són, els grans avantatges d'aquestes fonts energètiques.

Jaume Gener i A. Miquel en l'exposició als clients i tècnicsEl concepte 4.0 entra en l'àmbit de la connectivitat entre les carretilles i la gestió empresarial, un sistema que permet a les empreses millorar la seguretat i optimitzar els recursos. Amb el nom de Linde Safety Pilot la companyia ha desenvolupat un sistema d'assistència al conductor que incrementa la seguretat en el magatzem.

Les exposicions van finalitzar amb els equips d'automatització dels carretons, la companyia alemanya preveu que en el futur, moltes aplicacions constituiran un sistema interconnectat, la interacció completament automatitzada entre diversos models de vehicles és un assumpte del futur, especialment en el nexe entre la producció i el magatzem. Això inclourà una connexió al sistema de gestió del magatzem, on s'analitzaran dades, es generaran ordres de treball i els empleats tindran a la vista a tot moment la posició de tots els vehicles o mercaderies.

Comentaris