02.12.2021 |
Territoris.cat

Tallers A. Miquel es proclama segon millor venedor nacional de la marca Linde

La marca alemanya de carretons elevadors va celebrar la seva convenció anual de la península, el passat cap de setmana a Sevilla.

Directius de la marca Linde , lliuren el premi a Antoni Miquel.
Directius de la marca Linde , lliuren el premi a Antoni Miquel.
Tallers A. Miquel es proclama segon millor venedor nacional de la marca Linde

El passat cap de setmana el grup Tallers A. Miquel, que té la seva seu a Sidamon, es va proclamar com a segon millor concessionari de la marca de carretons elevadors Linde, en volum de vendes de l'any 2014. Un reconeixement que es va dur a terme en el marc de l'Assemblea de Linde de la península Ibèrica, que celebrava la 32a edició, el passat cap de setmana a Sevilla.

La marca alemanya fabricant de carretons elevadors reuneix als concrecionaris d'Espanya i Portugal, per fer un balanç de les vendes de l'any, i premia als distribuïdors que han assolit els objectius de la marca, i en aquest cas els catalans es van situar amb els segons millors resultats del 2014.

Linde també aprofita la trobada professional per presentar la línia de producte i novetats, així com els serveis que oferirà a clients i tallers especialitzats.

Tallers A. Miquel s'ha convertit en referent tan pel que fa a la marca Linde, com en l'àmbit de la gestió empresarial i la Responsabilitat Social Corporativa, col·laborant en projectes de I+D amb centres de FP lleidatans, així com amb altres de socials i de cooperació internacional.

El grup té la seva seu a Sidamon, i també compta amb instal·lacions a Tarragona i Andorra, convertint-se en líder del sector en les demarcacions i en el país dels Pirineus, gràcies a la voluntat d'oferir serveis integrals i de qualitat, que donin resposta a les necessitats i demandes dels clients, de forma efectiva i rendible, garantint que els seus processos tinguin la màxima eficàcia i funcionalitat.

Cal recordar que des de Tallers A. Miquel es va impulsar el Concurs de Conductors de Carretons Elevadors, una iniciativa que va néixer en el marc de la Fira de Sant Josep, i que més tard la mateixa marca el va potenciar, convertint-lo en una competició d'àmbit mundial. Aquesta acció també va servir per professionalitzar la tasca dels conductors d'aquests vehicles industrials, així com regular la seguretat i normativa al respecte.

Tallers A. Miquel es proclama segon millor venedor nacional de la marca Linde
comentaris