03.10.2022 |
Territoris.cat

Territoris aconsegueix la seva millor dada des de la seva fundació, en visitants únics a Internet

El diari digital es consolida com a referent del periodisme de proximitat especialitzat en la informació local i comarcal, amb continguts de qualitat.

Logo Territoris Facebook Noticies
Territoris aconsegueix la seva millor dada des de la seva fundació, en visitants únics a Internet

Les dades de l'últim trimestre de 2013 rebelen un increment tant en visitants únics com en pàgines vistes, d'ambdues edicions de territoris.cat al Pla d'Urgell i les Garrigues.

Des de la seva fundació al maig de 2012, els impulsors del projecte van creure en la necessitat d'oferir un nou espai d'informació de proximitat, amb continguts gràfics i audiovisuals de qualitat i després de constatar la bona evolució que va tenir el diari digital al Pla d'Urgell, comarca en la qual va néixer, van apostar per exportar la iniciativa a la comarca de les Garrigues, al gener de 2013 aprofitant l'impuls de la Fira de l'Oli Extra Verge. 

Les últimes xifres obtingudes indiquen que s'han assolit 10.292 visitants únics mensuals i més de 265.000 pàgines vistes durant l'any 2013, la qual cosa garanteix la continuïtat del projecte amb la imminent ampliació a altres comarques de la plana de Lleida. L'equip de territoris.cat continuarà mantenint la mateixa filosofia que el caracteritza d'objectivitat i sensibilitat envers la ciutadania, envers el procés que viu el nostre país, i envers les iniciatives que malgrat la present conjuntura, es porten a terme. diàriament, des de tots els àmbits, a les comarques lleidatanes.

Com a mitjà digital associat a l'ACPG (Associació Catalana de Premsa gratuïta i mitjans digitals), territoris.cat pot oferir altres continguts d'interès més especialitzats i disposar de les millors eines en aplicacions, així com el suport necessari per conèixer l'última actualitat del sector. L'"ACPG, una marca de marques líders" s'hi apleguen 240 mitjans gratuïts i digitals de Catalunya.

Territoris.cat amb un equip professional, sempre obert a suggeriments per tal de millorar el diari, agraeix la complicitat i confiança dels seus anunciants que han cregut en el projecte, i que han contribuït a consolidar la marca territoris, així com el reconeixement a tots els lectors que han fet possible el seu bon posicionament a Internet. 

Territoris aconsegueix la seva millor dada des de la seva fundació, en visitants únics a Internet
comentaris