Territoris aconsegueix la seva millor dada des de la seva fundació, en visitants únics a Internet

El diari digital es consolida com a referent del periodisme de proximitat especialitzat en la informació local i comarcal, amb continguts de qualitat.

Logo Territoris Facebook Noticies

Les dades de l'últim trimestre de 2013 rebelen un increment tant en visitants únics com en pàgines vistes, d'ambdues edicions de territoris.cat al Pla d'Urgell i les Garrigues.

Des de la seva fundació al maig de 2012, els impulsors del projecte van creure en la necessitat d'oferir un nou espai d'informació de proximitat, amb continguts gràfics i audiovisuals de qualitat i després de constatar la bona evolució que va tenir el diari digital al Pla d'Urgell, comarca en la qual va néixer, van apostar per exportar la iniciativa a la comarca de les Garrigues, al gener de 2013 aprofitant l'impuls de la Fira de l'Oli Extra Verge. 

Les últimes xifres obtingudes indiquen que s'han assolit 10.292 visitants únics mensuals i més de 265.000 pàgines vistes durant l'any 2013, la qual cosa garanteix la continuïtat del projecte amb la imminent ampliació a altres comarques de la plana de Lleida. L'equip de territoris.cat continuarà mantenint la mateixa filosofia que el caracteritza d'objectivitat i sensibilitat envers la ciutadania, envers el procés que viu el nostre país, i envers les iniciatives que malgrat la present conjuntura, es porten a terme. diàriament, des de tots els àmbits, a les comarques lleidatanes.

Com a mitjà digital associat a l'ACPG (Associació Catalana de Premsa gratuïta i mitjans digitals), territoris.cat pot oferir altres continguts d'interès més especialitzats i disposar de les millors eines en aplicacions, així com el suport necessari per conèixer l'última actualitat del sector. L'"ACPG, una marca de marques líders" s'hi apleguen 240 mitjans gratuïts i digitals de Catalunya.

Territoris.cat amb un equip professional, sempre obert a suggeriments per tal de millorar el diari, agraeix la complicitat i confiança dels seus anunciants que han cregut en el projecte, i que han contribuït a consolidar la marca territoris, així com el reconeixement a tots els lectors que han fet possible el seu bon posicionament a Internet. 

Comentaris