Els alumnes de l'INS Caparrella de Lleida presenten el treball de final de cicle

Els alumnes participen en l'activitat periodística, gràfica i audiovisual del grup Territoris, formació que després es veu reflectida en el seu treball

Rodatge del curt dels alumnes de l'INS Caparrella de Lleida
photo_camera Rodatge del curt dels alumnes de l'INS Caparrella de Lleida

El grup editorial Territoris.cat, i Plandora Continguts participen en la formació d'estudiants de les especialitats de periodisme, fotografia i comunicació audiovisual, així com de gestió i administració de diversos centres educatius i universitats. Des de fa tres anys l'empresa té convenis de col·laboració amb l'INS Caparrella, La Salle i amb les universitats Pompeu Fabra i Autònoma de Barcelona.

Equip de rodatge del curt DESTINO alumnes CaparrellaEls alumnes s'integren en la tasca diària de les diferents divisions de l'empresa des del primer dia, amb la voluntat que el seu aprenentatge sigui eficaç i els ajudi a millorar els  coneixements pràctics, en qualsevol de les àrees de les empreses del sector.

Una mostra dels treballs que realitzen alumnes en pràctiques en el grup Territoris és aquest curt, que han realitzat, com a treball de final de curs els alumnes de l'INS Caparrella de Lleida, estudiants que han finalitzat el cicle superior d'Il·luminació, captació i tractament d'imatge.

DESTINO, treball de final de curs dels alumnes de l'INS La Caparrella from Territoris.cat on Vimeo.

Un treball en el qual l'anècdota és, la del director del diari Territoris.cat Josep A. Pérez que actua com a protagonista, al costat dels actors José Melillas, i Ferran Aznar.

comentaris