26.09.2022 |
Territoris.cat

Territoris.cat millora la seva imatge i prepara l'expansió comarcal

El diari digital té la voluntat d'expandir el seu àmbit d'influència a quatre noves comarques de la demarcació de Lleida, amb una nova imatge, i una major funcionalitat.

La secció dels vídeos i entrevistes audiovisuals del diari territoris.cat.
La secció dels vídeos i entrevistes audiovisuals del diari territoris.cat.
Territoris.cat millora la seva imatge i prepara l'expansió comarcal

L'equip de territoris.cat ha aprofitat les vacances d'estiu per millorar la seva imatge, amb un disseny acurat i professional que ha estat possible gràcies a la innovadora plataforma d'Opennemas sobre la que treballa el diari digital.

Es tracta d'una de les plataformes de diaris digitals més acurades que existeixen actualment, sobre la que treballen mitjans de gran prestigi, en l'àmbit nacional i internacional. Una garantia de qualitat que fa possible compaginar totes les disciplines multimèdia, una manera de què el lector disposi d'un ampli ventall de possibilitats informatives.

Amb aquestes innovacions, territoris.cat es prepara per una nova expansió comarcal, després de consolidar el Pla d'Urgell, i les Garrigues, un projecte que té la voluntat de continuar amb el criteri de proximitat amb el qual va néixer. Amb l'experiència adquirida al llarg d'un any i mig, i els sondejos duts a terme al territori, el diari prepara les edicions de la Noguera, la Segarra, l'Urgell, i el Segrià.

Gràcies a la confiança dels lectors i els seus suggeriments, el diari ha estructurat aquest nou disseny, i ho continuarà fent, per tal de donar resposta a les seves expectatives. Però tot i així, com a mitjà digital no deixarà de treballar per millorar, i intentar recollir tot el que generi el territori, conscients de què cal incrementar el nivell informatiu.

Territoris.cat vol fugir dels sensacionalismes i donar rellevància a la quotidianitat, a les històries diàries i positives, que generen persones i entitats, amb molt d'esforç, altruistament, i amb il·lusió, i que en la majoria dels casos passen totalment desapercebudes en els mitjans generalistes.

Volem ser un diari proper, honest, i objectiu, amb una clara voluntat de servei, respectant el fet identitari de cada comarca, i evidentment amb una clara intenció d'aconseguir els desitjos de sobirania del nostre país.
Objectius que tan sols podrem aconseguir amb el suport dels lectors, i dels anunciants, que amb la seva confiança han fet possible continuar i ampliar el nostre projecte, per la qual cosa ens posem a la seva disposició per recollir les propostes i suggeriments que ens ajudin a millorar.

Territoris.cat millora la seva imatge i prepara l'expansió comarcal
comentaris