Un restaurant amb guarderia, pels diumenges del mes d'agost

Amb la voluntat de combinar les activitats culturals amb la gastronomia, el Gat Negre torna a programar, per aquest dimarts 9 de juliol, una projecció dels millors treballs del Festival Lo Cercacurts de Montornés de Segarra.

Les activitats per als més petits que es troben en l'interior del restaurant.
photo_camera Les activitats per als més petits que es troben en l'interior del restaurant.

No sabem massa bé si inspirats en l'origen del propi local -l'espai havia estat durant molts anys seu de la guarderia Para-sol-, o senzillament inspirant-se en altres models de negoci, els propietaris del Gat Negre de Mollerussa ens sorprenen amb aquesta nova iniciativa: un restaurant amb servei de guarderia.

Segons els responsables de l'establiment, el fet de disposar d'unes instal·lacions adients, amb espais a l'aire lliure i una amplia zona verda, fa possible oferir un nou servei que permet a les famílies gaudir de l'oferta gastronòmica del restaurant i de les activitats culturals que s'hi programen. Es tracta d'una iniciativa que es durà a terme els diumenges del mes d'agost, una temporada de vacances en la que les famílies aprofiten per fer fer activitats i sortides plegats, i per aquest motiu els Gat Negre vol col·laborar perquè això sigui possible. 

I amb l'arribada de l'estiu la cuina de l'establiment es renova amb les propostes de temporada que porten el segell distintiu de productes de qualitat i del territori, una distinció que ha convertit el local en referent la la taula de les tapes.

I en la seva línia de programació d’activitats culturals, el dimarts 9 de juliol, el Gat Negre de Mollerussa col·labora per segon any consecutiu amb el Festival de curtmetratges Lo Cercacurts de Montornès de Segarra fent una projecció dels millors curtmetratges de la passada edició. La projecció es farà a la fresca, al jardí del Gat Negre, a partir de les 22.30h.

El Festival Lo Cercacurts, neix d'una trobada entre amants del 7è art dins un mateix entorn: Montornès, una pintoresca vila aturonada que precedeix la Vall del Cercavins surcada pel riu que bateja l'orònim i que també ha inspirat el nom d'un Festival que cerca films curts, preferentment de temàtica rural, perquè participin en aquest event que és la comunió de dues passions: l'amor per un poble i l'entusiame per l'art del curtmetratge. 

Lo Cercacurts arriba enguany a la seva 7ena edició amb més de 200 curtmetratges rebuts d'arreu de Catalunya, l'estat espanyol i l'estranger. El festival va començar el passat divendres dia 5 de juliol inaugurant al Teatre de Ca l'Eril de Guissona i projectant la primera sessió dels 28 finalistes. Les sessions continuen aquest divendres 12 de juliol al Paraninf de la Universitat de Cervera a les 22,00h. L'endemà dissabte, les activitats començaran a les 18h de la tarda al Local Social de Montornès de Segarra, amb una exposició d'instagramers organitzada pel Consell Comarcal de La Segarra i a continuació es fara una taula rodona amb la directora de cinema, vicepresidenta de l'acadèmia del cinema espanyol i presidenta del jurat Judith Colell. Seguidament es projectaran els curts de la 3a sessió i en acabar es servirà un sopar popular a la fresca. Tot seguit, es podran veure els curts restants i es farà l'entrega de premis. Per acabar la festa es podrà gaudir de música i videprojeccions amb servei de bar.

Dins de la programació es projectarà també el curtmetratge realitzat per joves de secundària resultat del taller de curts impartit durant els mesos d'abril, maig i juny pels professionals de Plandora Produccions amb col·laboració de l'AMPA de l'IES Antoni Torroja de Cervera.

Per a més informació consultar la pàgina web del festival a www.locercacurts.com

Comentaris