02.10.2022 |

Un trencament deixa a Josep M. Romero a 51 kilòmetres del rècord Guiness

L'atleta d'Arbeca va tenir en tot moment la companyia d'atletes i amics que van córrer al seu costat per donar-li suport en el repte d'assolir el rècord.

Josep M. Romero, amb la companyia, amb cinc hores de proba.
Josep M. Romero, amb la companyia, amb cinc hores de prova.
Un trencament deixa a Josep M. Romero a 51 kilòmetres del rècord Guiness

Una malaurada lesió va impedir a l'arbequí Josep M. Romero aconseguir el rècord Guiness de córrer descalç la major distància, una aventura que va arrancar  aquest divendres a les vuit del vespre, i que es va acabar a escassos 50 kilòmetres de superar amb tota facilitat el seu objectiu. Romero havia superat 13 hores de cursa amb un recorregut de 115 kilòmetres, al voltant de les 9:30 del matí del dissabte, el que l'hi permetia relaxar-se la resta d'hores.

Romero es trobava a tocar de batre el rècord dels 166,444 kilòmetres, però el tendó d'Aquil·les va dir prou a les 9:30, amb un trencament parcial, que va obligar a traslladar a l'atleta arbequí a un centre hospitalari de Lleida. 

Malgrat tot, Josep Maria Romero no defallirà i estudiarà el perquè de la lesió, mirarà de reforçar el que calgui  i tornarà a intentar el seu objectiu, perquè en el fons per l'atleta arbequí cada repte dels que s'ha proposat ha estat una experiència vital.

Un trencament deixa a Josep M. Romero a 51 kilòmetres del rècord Guiness
comentaris