11.08.2022 |

Un viatge pel Pla, a vista d'ocell, regal per al "fan" 500 de facebook

La plataforma del diari digital ja arribat als 500 amics de facebook amb Espai Natura de Mollerussa. Ho hem volgut celebrar amb l'obsequi d'un vol en ultralleuger, un viatge a vista d'ocell pel Pla d'Urgell, gentilesa del Club Aeri Mollerussa que ha volgut participar de l'esdeveniment.
Jimi Capell lliura el premi als guanyadors de la promoció de territoris.cat.
Jimi Capell lliura el premi als guanyadors de la promoció de territoris.cat.
Un viatge pel Pla, a vista d'ocell, regal per al "fan" 500 de facebook

Els representants d' Espai Natura, Josep Maria Vilaró i la seva filla Iris, han rebut el premi a l'aeròdrom de La Serra, de la mà del responsable de l'Escola del Club Aeri, Jimi Capell, que també serà l'encarregat d'acompanyar-los en el seu bateig de vol.

El Club Aeri de Mollerussa, va néixer gràcies a l'afició dels seus impulsors, que han aconseguit mantenir i fer céixer el nombre de socis, així com l'afició a la comarca a partir de l'escola amb la que compten.

Segons Jimi Capell, president i pilot del Club Aeri, el vol en ultralleuger pel Pla d'Urgell ofereix unes vistes magnífiques, tant pels constrastos de colors com per la singularitat de veure el territori a vista d'ocell. El recorregut de 20 minuts parteix des de Mollerussa, i transcorre per l'estany d'Ivars-Vila-sana, Castellnou de Seana, Bellpuig, tot seguint el Canal d'Urgell amb la seva delimitació a la comarca de l'Urgell, continuant en direcció els Vilars d'Arbeca  i finalment per arribar  a Mollerussa. 

El Ultralleuger és un Tecman, model P-92 Echo, de 2 places. El Club Aeri ofereix excursions de 20 minuts per 50 €,  o viatges batejos, que són una prova d'inici a la conducció de l'ultralleuger.  Per altra banda, també ofereixen un trajecte d'una hora, amb un recorregut espectacular, que va fins a Àger, passant per Camarasa, entrant després a les comarques d'Osca, per arribar a Mont-Rebei, i seguint pel pantà de Canyelles, Pantà de Santa Anna i finalment, Mollerussa.

Un viatge pel Pla, a vista d'ocell, regal per al "fan" 500 de facebook
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement