01.12.2022 |

Una jove polifacètica i creativa amb vocació d'emprenedora

La Meritxell Torres ens introdueix en un món de fantasia creativa en l'àmbit del parament per la cuina i la llar, de la mà del seu establiment Llar Mollerussa. Una mollerussenca de 28 anys que ha apostat per l'emprenedoria, influenciada des de la seva infantesa pel negoci familiar.
Llar Mollerussa fondant
El "fondant" s'ha convertit en tota una revolució en la confecció de pastissos.
Una jove polifacètica i creativa amb vocació d'emprenedora

Compaginant la seva activitat de dissenyadora gràfica i fotògrafa, també s'ha sentit atreta per la música, un món aquest en el que ha deixat la seva empremta en el grup Hewel, als teclats, una activitat que l'ha portat també a formar part del grup Ball de Rasca com a guitarrista.  

La Meritxell ha crescut a l'entorn de l'empresa familiar, al costat dels seus pares i del seu germà que regeixen l'establiment Tecni-clima de Mollerussa. És per això, que aquesta experiència l'ha portat a descobrir que la seva vocació és l'emprenedoria, dirigir el seu propi negoci ha estat la seva màxima il·lusió i això és el que es transmet en el seu establiment de Llar Mollerussa.

Des que va obrir la botiga ara fa 6 mesos, la Meritxell fa una menció especial a la seva parella i a la seva família en agraïment pel suport incondicional que l'hi han donat, per afegir que "la gent del barri m'han fet sentir com a casa, sempre he rebut la seva atenció. Això és molt gratificant, doncs si no estàs bé en un lloc, es fa difícil seguir, i aquest suport t'envalenteix a continuar endavant, malgrat el moment actual". 

Situada al Carrer Jacint Verdaguer de Mollerussa, la botiga transmet la influència artística que ha rebut la Meritxell, amb les novetats que ofereix en el parament de la llar i la cuina, així com en els electrodomèstics, les vaixelles, la cristalleria, i sobretot la rebosteria.

En aquest sentit, ens convida a conèixer la utilització del "fondant", un producte dolç i molt manejable, que es pot treballar manualment o amb motllos, ja que és similar a la plastelina però comestible, amb una gran varietat de colors i sabors, que ha revolucionat el món de la rebosteria. La seva utilització dóna un toc divertit als pastissos, amb una presentació espectacular i creativa. Així mateix, és partidària d'oferir un bon preu i un bon servei, per la qual cosa manté una bona comunicació amb els seus clients, sempre tenint-los al corrent de les últimes novetats i ofertes des de la pròpia botiga o a través del facebook de Llar Mollerussa.

Una jove polifacètica i creativa amb vocació d'emprenedora
comentaris