Xtrategics fomenta la utilitat de LinkedIn en unes jornades adreçades a directius

Els seus responsables han creat el nou concepte del Venedor Digital, una eina d'expansió comercial dirigida a les empreses per tal de generar negoci a Internet. 

photo_camera Xtrategics ha organitzat un cicle de trobades amb directius d'empreses del territori

L'empresa Xtrategics ve realitzant des del passat 5 d'abril de 2013 unes jornades de formació per a directius amb una primera sessió dedicada a la xarxa social professional número 1, LinkedIn i que finalitzaran aquest divendres 14 de juny amb la última jornada de la temporada. 

LinkedIn es la xarxa social professional més gran en nombre d'usuaris als països occidentals i Xtrategics realitza projectes d'expansió comercial en un dels serveis anomenats Venedor digital.

Amb l'assistència a les jornades de responsables de diverses empreses, s'han presentat les principals característiques d'aquesta eina, per continuar després amb una una taula rodona per debatre les possibilitats per generar negoci per a les seves companyies. 

La jornades han estat organitzades per Xtrategics, amb la col·laboració de l'empresa Terlas Software dins del projecte Idigital, iniciativa de la Generalitat de Catalunya que promou la utilització de les noves tecnologies en les empreses.

Entre les seves accions, incorpora l'estratègia com un servei en els projectes que requereixen assolir un objectiu de negoci. Cercar la millor drecera per trobar un nou mercat, definir la competitivitat d'un portfoli per optimitzar les vendes pel canal digital, o preparar i posar en marxa una campanya d'e-màrqueting pels canals més adequats, són exemples de diferents treballs d'estratègia realitzats fins al moment, i que defineixen a grans trets allò que Xtrategics ja ha fet per d'altres empreses.

La companyia compta amb un equip multidisciplinar d'emprenedors, amb una àmplia trajectòria professional en diferents sectors i àrees de negoci, que permeten dotar a aquesta empresa d'experiència i capacitat per donar resposta als projectes de negoci dels seus clients en entorns digitals. 

A part del personal propi de la companyia, Xtrategics també compta amb una red d'empreses i professionals col·laboradors, que permet incoporar diversos àmbits d'especialització en els projectes que es porten a terme.

La seu de la companyia es troba a Golmés, al Polígon Golparc i dins de les instal·lacions del Software Factory Terlas, SL.

 

 

Comentaris