El Xup Xup Solidari 2017 aposta per la cuina tradicional lleidatana

El Xup Xup solidari 2017 aposta per la cuina tradicional lleidatana inteior
photo_camera Presentació de la convocatòria d'enguany, organitzada per les societats gastronòmiques lleidatanes i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Escudella i carn d'olla amb el seu brou casolà; i Pollastre farcit amb cremós de patata i préssec d'Alfarràs; són els plats principals del menú que se servirà el 23 de novembre en una nova edició del Xup Xup Solidari, el tradicional sopar benèfic que organitza el Xup Xup Lleida -marca que aplega les societats gastronòmiques lleidatanes Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall i Solibernat- i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida- ESCHOTUR. Un menú amb marcat accent lleidatà i elaborat pels alumnes d’ESCHOTUR que es completarà amb unes postres, també amb sabor local, amb Pera de Lleida i, finalment, torrons.

Sopar de les societats gastronòmiques lleidatanes en benefici d’Arrels Sant Ignasi

L’àpat començarà a les 21 h amb uns aperitius de benvinguda a càrrec de les societats gastronòmiques lleidatanes. Els Amics del bacallà cuinaran Arròs Montsià (DOP Delta de l'Ebre) amb bacallà; El Cauet del Segrià farà calçots amb tempura; Racó del Riu prepararà Minihamburguesa RR; Sogall oferirà “la tapa sorpresa”; Lo Tall farà Torrada amb paté de campanya; i, finalment, l'escola també courà Coca de verdures de l'horta. Per beure, cervesa, vins i cava, aigua i cafè.

El preu del cobert és de 40 euros i la fila 0 permet fer donatius a través del compte BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Els diners recaptats es lliuraran a la Fundació Sant Ignasi de Loiola per finançar els programes Arrels que atenen les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social a Lleida, centrant-se en persones sense llar, amb addiccions o amb carències greus.

La cita serà el 23 de novembre, mentre que l'any passat es van recaptar 10.000 euros amb l'assistència de 300 persones

L’any passat el Xup Xup Solidari va recaptar més de 10.000 euros, amb l’assistència de gairebé 300 persones. Aquesta iniciativa solidària és possible gràcies a la col·laboració d’una quinzena d’empreses: Alemany, Aramark, BonÀrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Celler LaGravera, Lloguers Sarri, Grup Mahou-San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Batalla Cafès, La Torxa i Veri.

Les inscripcions es poden fer a través de les societats gastronòmiques del Xup Xup Lleida o bé als telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).

Comentaris