Els mites de la carn i la llet, protagonistes d'una jornada formativa d'Unió de Pagesos

Aquesta proposta en línia s'adreça al públic en general, i especial als professionals de la nutrició i la dietètica
carn2

El sindicat agrari Unió de Pagesos organitza el proper divendres 17 de juliol la jornada en línia 'Mites al voltant dels aliments'.

En aquesta jornada es parlarà dels diferents mites al voltant de la carn i de la llet, així com dels beneficis que trobem en el consum de productes de proximitat

UP considera que l'alimentació és un tema cabdal per al gruix de la societat, i per això dirigeix la proposta al públic general, tot i que pot ser d'especial interès per a aquelles persones vinculades al sector agroalimentari i els professionals de la nutrició i la dietètica.
 
Entre les xerrades incloses al programa, es tractarà el producte de proximitat i els seus efectes beneficiosos per la salut, els mites sobre el consum de llet, i la necessitat o no d'incloure carn en l'alimentació perquè aquesta sigui saludable.

Es poden formalitzar les inscripció a través del lloc web Ruralcat, escrivint un correu a [email protected] , o trucant al 608 503 764.

Comentaris