03.08.2021 |
Territoris.cat

150 persones a l'acte de presentació de Compromís X La Seu

L’esdeveniment, que es va dur a terme a l’auditori de les Monges, va servir per constatar la necessitat de cercar un nou projecte per La Seu, amb noves idees i la unitat necessària per tirar-lo endavant.

Presentació de Compromís X La Seu
Presentació de Compromís X La Seu
150 persones a l'acte de presentació de Compromís X La Seu

El passat divendres, es va presentar la plataforma ciutadana Compromís X La Seu, a càrrec d'Òscar Ordeig. Una conferència de 45 minuts, a través d'una projecció, per fer una diagnosi de la situació actual i llançar propostes de futur. També per obrir un debat entorn de la nova Plataforma per sumar sensibilitats i construir una alternativa per la ciutat que inverteixi les males dades econòmiques i socials del moment actual.

Durant l’acte, Òscar Ordeig va fer una crida a no resignar-se en aquests moments de crisi i va demanar sumar esforços de sensibilitats diferents, però que tinguin com a objectiu comú provocar un revulsiu a la nostra ciutat, per recuperar dinamisme econòmic, social i cultural.

L’esdeveniment, que es va dur a terme a l’auditori de les Monges, va servir per constatar la necessitat de cercar un nou projecte per La Seu, amb noves idees i la unitat necessària per tirar-lo endavant.

Al finalitzar la presentació es va obrir un debat entre el públic per reflexionar entorn de  les propostes presentades i sobre la necessitat que tots els ciutadans es comprometin amb el futur de La Seu i en la Plataforma. Les intervencions es varen centrar en la necessitat d’aturar la pèrdua de població i d’empobriment de La Seu dels darrers anys i de recuperar la il·lusió amb un projecte col·lectiu engrescador.

150 persones a l'acte de presentació de Compromís X La Seu
comentaris