30.11.2021 |
Territoris.cat

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà presenta l'oferta turística d'hivern

El sector turístic del Pallars Sobirà es reunirà diumenge per tal de presentar les novetats de la temporada d'hivern.

Tot apunt per la temporada d'equí 2014-2015
Tot apunt per la temporada d'equí 2014-2015
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà presenta l'oferta turística d'hivern

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha organitzat per diumenge dia 9 de novembre un acte de presentació del conjunt de l'oferta turística d'hivern al Pallars Sobirà. Es tracta del primer cop que s'organitza un esdeveniment d'aquestes característiques a la comarca, i la intenció és fixar-ho a l’agenda anual en un futur.

Aquesta trobada, oberta al públic en general, té la intenció de fixar una trobada anual al calendari de la comarca, entre turisme del Pallars Sobirà i el territori, amb la finalitat de reforçar un millor producte d’hivern que faci arribar amb més força i el més lluny possible el Pallars Sobirà com a destí turístic.

La presentació comptarà amb representants del producte de la neu, la cultura, els guiatges i les possibilitats d’hivern als diferents parcs. Hi intervindran membres de les estacions d'esquí pallareses com les d’Espot i Port-Ainé (SkiPallars), Baqueira Beret Bonaigua, Tavascan estació d’Alta Muntanya, Estació de Muntanya Virós–Vallferrera i Llessui Snow Cat.

També hi participaran representants de l’Associació de Guies Interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, de la xarxa de museus de l’Alt Pirineu i Aran i del Parc Natural de l'Alt Pirineu. El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, i el vicepresident del Patronat Intercomarcal de Turisme de les Terres de Lleida, Gerard Sabarich, faran la presentació de la jornada.

L'acte també servirà per donar a conèixer al territori les novetats 2014/2015 de les estacions d’esquí pallareses., així com altres novetats d’activitats a la neu. La presentació tindrà lloc a les 17h a l'Oficina comarcal de Turisme de Sort.

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà presenta l'oferta turística d'hivern
comentaris