Els empresaris del Jussà premien els productors de la cervesa artesana Ctretze Pirineus

El guardó es va lliurar en el marc de la 6a Trobada Empresarial del Pallars Jussà presidida pel Secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, i organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb les entitats empresarials de la comarca.

P1010459
photo_camera El guardó es va lliurar en el marc de la 6a Trobada Empresarial del Pallars Jussà.

Els membres de l’empresa Cervesa Pirineus S.L., ubicada a la Pobla de Segur, s’han endut el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2014. Aquest projecte ha estat valorat  principalment per la seva originalitat i sostenibilitat, donat que es tracta d’un producte pioner en el seu camp a la comarca i que s’emmarca en el sector de la producció de cerveses artesanes que actualment es troba en creixement. Aquesta empresa produeix actualment la cervesa CTRETZE Pirineus, que porta el nom de la principal carretera d’accés a la comarca, i que es comercialitza en dos versions, la rossa i la torrada.

El guardó es va lliurar en el transcurs de la 6a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va celebrar dissabte a Cellers en una vetllada en la qual hi van participar prop de 140 persones del món del comerç i l’empresa del Pallars Jussà, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

Durant la trobada també es van lliurar mencions a diverses empreses que durant el 2014 han rebut reconeixements i distincions en l’àmbit nacional. Aquestes han estat Licors Portet, i Celler Vila-Corona. També s’ha distingit a l’empresa centenària de la Pobla de Segur Verdú-Guimó.

La 6a trobada Empresarial del Pallars Jussà, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i les delegacions de les cambres de comerç, les associacions i federacions de comerciants de la Pobla, Tremp i Isona, ha comptat amb la presència del Secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio.

En el marc de la Trobada Empresarial s’homenatja també un empresari o directiu d’origen pallarès destacat en l’àmbit nacional. En aquesta edició el reconeixement ha estat per a Joan Vallés, fill de Tremp, Director-gerent de l’empresa Cartonajes Vallés Gasset S.A., puntera en el sector de la fabricació de caixes de cartró a mida.

Comentaris