La neu a cotes baixes provoca el caos i imatges surrealistes a les carreteres catalanes

Sembla la fi del món. Mig país està col·lapsat i l'altre mig s'ho mira amb perplexitat. Els conductors que aquest matí volien anar a Barcelona s'han trobat en situacions caòtiques que molts han qualificat de "surrealistes". Mig país està col·lapsat i l'altre mig s'ho mira amb perplexitat. El túnel del Bruc està saturat. N'hi ha per tant? Què ens passa quan neva a Catalunya? 

Interior túnel del Bruc Foto:  Xavi Pineda @XaviPineda1
photo_camera Interior túnel del Bruc Foto: Xavi Pineda @XaviPineda1

Els conductors que s'han quedat atrapats a les carreteres de la Catalunya central es pregunten, aquest matí, què ha pogut passar i com pot ser que cada cop que fa una nevada lluny del Pirineu el país es col·lapsa.

La xarxa (Facebook, Twitter, Instagram) va plena de comentaris irònics, de crítiques a l'administració i sobretot d'imatges de les situacions que s'han produït a les carreteres de mig país, sobretot a l'autovia A2 que va de Lleida a Barcelona, a l'alçada del Bruc.

A les crítiques dels conductors s'hi han sumat les dels alcaldes de les poblacions més afectades per la neu que han trobat a faltar el suport de més màquines llevaneus i una millor prevenció per part del govern català que, un cop més, s'ha vist desbordat per una nevada que estava anunciada i prevista des de feia dies.

Què ens passa a Catalunya quan neva? Aquest matí s'ho pregunta tothom però la resposta encara no la sabem.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement