27.05.2022 |
Territoris.cat

Port del Comte obre noves pistes i els tres telecadires principals

A partir d’ara, els visitants de Port del Comte podran utilitzar el telecadira de la Bòfia i esquiar a les pistes de La Rasa Bòfia, El Forat, La Diagonal i El Llop

Port del Comte
Port del Comte
Port del Comte obre noves pistes i els tres telecadires principals

S’ha fet esperar però finalment ja és aquí. Entre el passat cap de setmana i dilluns va caure la primera gran nevada de l’hivern a les terres catalanes. Els 20 centímetres de neu nova que ha deixat l’esperada nevada juntament amb la gran feina duta a terme pels maquinistes, ha permès a l’estació d’esquí Port del Comte obtenir gruixos de neu d’entre 40 a 55 centímetres i obrir els tres telecadires principals de les zones Prat Donadó, Sucre i Bòfia.

A partir d’ara, els visitants de Port del Comte podran utilitzar el telecadira de la Bòfia i esquiar a les pistes de La Rasa Bòfia, El Forat, La Diagonal i El Llop. D’aquesta manera, l’estació d’esquí tindrà a partir d’ara un total de 9 remuntadors i 16 pistes amb ple funcionament.

L’escapada familiar ideal

Situada a la comarca del Solsonès, dins la província de Lleida, Port del Comte és coneguda per les seves pistes amples i ben senyalitzades de desnivell mitjà i una bona zona per a  debutants que la converteixen en una de les millors estacions d’esquí familiars de Catalunya.

A més, el seu recinte dedicat al Jardí de Neu, els Tubbies i els Trineus i la llar d’infants per als més petits de la casa són algunes de les principals garanties de poder passar una magnífica jornada d’esquí amb tota la família.

Port del Comte obre noves pistes i els tres telecadires principals
comentaris