09.12.2022 |
Territoris.cat

S’obre la convocatòria de la 10a edició del Premi Jove Emprenedor de l’Alta Ribagorça

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb el suport de la Direcció General de Joventut ha obert la convocatòria del Premi Jove Emprenedor/a de l’Alta Ribagorça que enguany arriba a la desena edició.

Premiats 2013
Els guardonats de l'edició del 2013.
S’obre la convocatòria de la 10a edició del Premi Jove Emprenedor de l’Alta Ribagorça

Aquest premi pretén fomentar i premiar la cultura emprenedora i l’autoocupació a la comarca com a instruments de dinamització econòmica de la comarca, reconeixent la posada en marxa de noves iniciatives innovadores.

Per decidir els guanyadors del premi, un jurat format, entre d’altres, pel president del Consell Comarcal, la consellera de Joventut i diferents tècnics i representants dels tres municipis, avaluarà els projectes presentats d’acord amb els criteris establerts a les bases.

L’import dels premis és el següent: 1r classificat: 1.500€; 2n. classificat: 1.000€; 3r classificat: 500€

Poden optar al premis aquells projectes empresarials duts a terme a la comarca per joves menors de 39 any durant aquest any.

El premis es decidiran el proper 19 de desembre en un acte on també s’entregarà el premi especial de reconeixement a la trajectòria laboral de la dona emprenedora, que és elegit per un jurat format per representants de les associacions de dones de la comarca, de les associacions de gent gran de la comarca, representants de cada un dels ajuntaments, de l’Associació de Comerciants i del Consell Comarcal.

Les bases del premi es poden descarregar a la pàgina web www.altaribagorca.cat.

S’obre la convocatòria de la 10a edició del Premi Jove Emprenedor de l’Alta Ribagorça
comentaris