Industrials, administracions i la societat lleidatana ret homenatge a l’empresari Antoni Miquel, pel mig segle de trajectòria

La seu de la companyia Tallers A. Miquel a Sidamon va reunir aquest dissabte al voltant de 700 persones en l’acte ‘+ de 50 anys’, que ha servit per presentar les instal·lacions i les noves gammes de carretons elevadors Linde

Antoni Miquel i els seus fills Albert, Oriol i Antoni ©JosepAPérez
photo_camera Antoni Miquel i els seus fills Albert, Oriol i Antoni ©JosepAPérez

Tallers A. Miquel va obrir les portes de la seva central a Sidamon en el marc de l’acte que van anomenar ‘+ de 50 anys’. Un acte amb el qual la companyia lleidatana líder en el sector dels carretons elevadors, i distribuïdors de la marca alemanya Linde volia mostrar la seva evolució i el projecte de futur. La convocatòria també ha volgut fer palesa la voluntat del canvi generacional que l’empresari Antoni Miquel feia als seus fills, Antoni, Albert i Oriol.

Antoni Miquel i Jaume Gener en l'acte +de50anys ©JosepAPérez
Antoni Miquel i Jaume Gener en l'acte +de50anys ©JosepAPérez

Des de primera hora del matí, Sidamon s’ha convertit el centre neuràlgic del sector empresarial, de Catalunya i d’Espanya, ja que han fet costat a Antoni Miquel, els concessionaris de la marca Linde de totes les demarcacions de l’estat. Molts dels responsables d’aquestes empreses han manifestat que es van declinar per la marca Linde gràcies a Antoni Miquel, i tots l’hi han agraït públicament. Antoni Miquel va afegir que la marca ha aconseguit fer de totes les empreses una gran família.

Antoni Miquel amb els representants dels concessionaris Linde a Espanya ©JosepAPérez
Els representants dels concessionaris Linde a Espanya ©JosepAPérez

La família Miquel també ha rebut el suport del director general de Linde Material Handling España, Jaume Gener qui ha recordat l’exemple emprenedor d’Antoni Miquel “que s’ha dedicat en cos i ànima a la seva empresa buscant el desenvolupament del negoci, la rendibilitat amb el suport del seu equip”. 

Homenatge als treballadors de Tallers A. Miquel ©AMiquel
Homenatge als treballadors de Tallers A. Miquel ©AMiquel

L’acte “+ de 50 anys”, ha obert les portes dels 22.000 metres quadrats de les noves instal·lacions de Tallers A. Miquel en el polígon industrial de Sidamon, en les que s’hi troba la seu administrativa, vendes i gestió, el taller de reparació i manteniment de carretons, l’àrea de desenvolupament de modificacions i millores de màquines, així com de nous equips, espai de demostració i prova d’equips de seguretat, i connectivitat. La zona més concorreguda ha estat la dels carretons robotitzats, màquines que executen les tasques de logística completament soles mitjançant intel·ligència artificial.

Antoni Miquel ©JosepAPérez
Antoni Miquel ©JosepAPérez

Tallers A. Miquel ha compartit amb tots els agents amb els quals ha tingut i haurà de tenir relació, el que és el projecte de futur de l’empresa, un nou recorregut que gestiona Oriol Miquel des de Mollerussa, Antoni Miquel des de Valls, amb la supervisió i gestió administrativa d’Albert Miquel. Tots tres asseguren que el seu pare i l’empresa ha sigut la millor escola i que continuaran el llegat del seu antecessor.

Antoni Miquel presenta el robot Mika al conseller González-Cambray ©JosepAPérez
Presenten el robot Mika al conseller González-Cambray ©JosepAPérez

La jornada ha rebut la visita del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, a qui han acompanyat el delegat del Govern, Bernat Solé i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. Els polítics han mantingut una conversa amb els directius del col·legi La Salle de la Seu d’Urgell, que han desenvolupat el robot Mika. Es tracta d’un projecte finançat per Taller A. Miquel centrat en la inclusió de l’alumnat amb diversitat afectat pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), que compta amb el suport de la Universitat Ramon Llull.

El públic a les instal·lacions de Tallers A Miquel ©JosepAPérez
El públic a les instal·lacions de Tallers A Miquel ©JosepAPérez

La commemoració ha finalitzat amb un dinar que ha aplegat al voltant de 600 persones, en el decurs dels quals s’ha dut a terme un reconeixement als empleats que fa més de 25 anys que treballen a l’empresa, i als jubilats d’enguany. Tot seguit una exhibició de cultura popular, amb bastoners, grallers i gegants i ballada de sardanes,

Comentaris