L’empresa de maquinària Geancar s’instal•la al polígon del Palau d'Anglesola

L'empresa, que és distribuïdora oficial de la marca JCB, compta amb seus a València, Múrcia, illes Balears, Barcelona i ara al Pla d’Urgell amb una plantilla de cinc treballadors

 
Inauguració planta de Geancar al Palau d'Anglesola ©Geancar
photo_camera Inauguració planta de Geancar al Palau d'Anglesola ©Geancar

El polígon industrial del Palau d’Anglesola amplia la presència industrial amb l’arribada de l’empresa Geancar, dedicada a la distribució de maquinària de construcció, agrícola i també industrial. L’empresa ocupa una superfície 2000 metres quadrats, i compta amb serveis d’última tecnologia en programari de gestió i diagnosi, i ocuparà una plantilla de cinc persones.

Noves instal·lacions de Geancar al Palau ©Geancar
Noves instal·lacions de Geancar al Palau ©Geancar

Des de la nova planta del Palau d'Anglesola Geancar centralitzarà l’assessorament tècnic, assistència tècnica i recanvis originals, de la marca JCB, que distribueix. Les instal·lacions disposem d'un pont-grua per atendre les reparacions més complexes.

El dissabte 22 d’octubre el director general de Geancar, J. Vicente Llopis, el director de JCB Ibèrica, George Heining i l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells, van participar en l’acte inaugural de les instal·lacions. Després de descobrir una placa commemorativa es va dur a terme la presentació de la maquinària més avançada que comercialitza l’empresa.

Demostració de maquinària al Palau d'Anglesola ©Geancar
Demostració de maquinària al Palau d'Anglesola ©Geancar

Geancar, és distribuïdor oficial de la marca JCB, que compta amb seus a València, Múrcia, illes Balears, Barcelona i, ara, a terres lleidatanes. Fa trenta anys que va iniciar la seva activitat i disposa d'una plantilla de més d’un centenar d’empleats, als que s’incorporen els del Palau. En aquest temps s'ha convertit en líder de vendes de JCB, una marca amb 300 models de màquines disponibles per atendre qualsevol necessitat empresarial.

Comentaris