07.03.2021 |
Territoris.cat

Comença la temporada de ball dels diumenges a les Borges Blanques

Una animada sessió de ball al Pavelló de l’Oli, amb l’orquestra Nou Still, obrirà aquest diumenge, 4 d’octubre, la temporada de tardes de ball a la capital de les Garrigues.

Tardes de ball els diumenges al Pavelló de l'Oli
Les tardes de ball els diumenges al Pavelló de l'Oli de les Borges.
Comença la temporada de ball dels diumenges a les Borges Blanques

Una animada sessió de ball al Pavelló de l’Oli, amb l’orquestra Nou Still, obrirà aquest diumenge, 4 d’octubre, la temporada de tardes de ball a la capital de les Garrigues. La passada temporada més de 2.300 assistents van passar per aquestes sessions de ball, que cada any estan aconseguint despertar l’interès de més gent, des que es van iniciar al 2010.

Les tardes de ball al Pavelló de l’Oli, estan organitzades per la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges Blanques, i tenen un cost de 4 euros per sessió, amb la possibilitat d’adquirir un abonament bimensual, que les deixa en 3 euros per sessió i es reprenen després de l’obligat parèntesi dels mesos d’estiu.Cartell del Ball dels diumenges a les Borges - octubre 2015

La regidora responsable d’aquesta iniciativa, Maria Fusté, ha mostrat la seva satisfacció per tornar a engegar una de les activitats que més bona acollida té a la població, ja que les sessions de ball dels diumenges a les Borges estan aconseguint un significatiu augment d’afluència de gent, sobretot aquests últims anys.

A aquestes bones dades encara hi cal sumar el públic que ve d’espectador i que no paga entrada, però que amb la seva presència ajuda a  fer més lluït el Pavelló de l’Oli cada diumenge a la tarda. Els balls populars són una de les iniciatives de les que organitza l’Ajuntament que compta amb més participació, sobretot d’adults i gent gran.

L’activitat se celebra cada diumenge a partir de les 19.00 hores i per les següents sessions d’aquest més d’octubre, les orquestres encarregades d’amenitzar el ball seran Flash Trio (diumenge 11), Cocktail (diumenge 18) i Albert Show (diumenge 25).

Comença la temporada de ball dels diumenges a les Borges Blanques
comentaris