05.08.2021 |

La Fira de Joves Empresaris i Empresàries de les Garrigues tindrà continuïtat 

Amb el certamen la comarca vol donar resposta a la necessitat de professionals especialitzats per atendre les demandes laborals del territori i contribuir a la renovació en l'àmbit generacional en el món de l’emprenedoria

Fira Joves empresaris de les Garrigues als jardins del Terrall de les Borges @ElenaIbañez
Fira Joves empresaris de les Garrigues als jardins del Terrall de les Borges @ElenaIbañez
La Fira de Joves Empresaris i Empresàries de les Garrigues tindrà continuïtat 

Des de l'Oficina Jove de les Garrigues transmetien la satisfacció tant de participació com de públic, malgrat les inclemències del temps, en la primera edició de la Fira de Joves Empresaris i Empresàries de les Garrigues que es va celebrar el passat dissabte a les Borges Blanques. El certamen tenia com a objectiu donar a conèixer els projectes empresarials del territori i les empreses que han desenvolupat els joves garriguencs. Amb aquesta valoració el certamen té garantida la continuïtat el pròxim any, segons els organitzadors.

Treball en xarxa en la Fira Joves empresaris de les Garrigues @ElenaIbañezSegons l'alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir la convocatòria tenia la voluntat d'atreure noves activitats empresarials a la comarca, i així evitar el despoblament. Mir va destacar la necessitat de professionals especialitzats per atendre les demandes laborals del territori i, en aquest sentit, va dir que la Fira ha de contribuir a garantir aquesta renovació en l'àmbit generacional en el món de l’emprenedoria.

El president del Consell Comarcal de les GarriguesJaume Setó, va definir les Garrigues com una “comarca d’oportunitats” que malgrat el seu potencial econòmic, ha patit un gran despoblament. 

Activitats en la Fira Joves Empresaris de les Garrigues @ElenaIbañezEl certamen va comptar amb la participació de les empreses  Tot InformàticaApicola Bee HappyXocolatíPastisseria EscribàBurgeon Environ Mental SolutionsEcovan StoreVicusFusteria SarléStephane Natural TherapyDamià Alerton FotografiaL’HeuraImpacte GymTutto BenneKids & Us i L’Hort de Ca la Cistellera. Els participants arrencaven l'activitat al Pavelló de l'Oli amb una sessió de treball en xarxa que pretenia aconseguir posar en contactes professionals amb persones que comparteixen interessos similars. La resta d'activitats demostratives es van dur a terme en els jardins del Parc del Terrall. 

La Fira de Joves Empresaris i Empresàries de les Garrigues també compta amb l'impuls del Consell Comarcal i l'Ajuntament de les Borges Blanques, i la col·laboració de Diputació de Lleida, l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat, l’Associació Leader de Ponent, l’Agrupació d’Ajuntaments de les Garrigues Altes i el Punt d’Informació de la Granadella.  

La Fira de Joves Empresaris i Empresàries de les Garrigues tindrà continuïtat 
comentaris