30.11.2022 |

L'Arxiu Comarcal de les Garrigues estarà enllestit al juliol

La Generalitat de Catalunya finança el projecte que té un cost total de 2.416.968, dels quals 1.621.117 es destinen a l'obra i la resta serà el cost dels equipaments i la direcció d’obra
Les obres de l'Arxiu Comarcal de les Garrigues ©AjBorges
Les obres de l'Arxiu Comarcal de les Garrigues ©AjBorges
L'Arxiu Comarcal de les Garrigues estarà enllestit al juliol

L'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau explica que l'Arxiu Comarcal de les Garrigues es podria inaugurar a finals d'any, ja que s'estan complint tots els terminis establerts en el projecte. Un equipament imprescindible que a poder tenir tota la documentació arxivística de la comarca concentrada en un so, lloc, classificada i conservada en perfectes condicions per a la seva conservació.

L'estat actual de les obres de l'Arxiu Comarcal de les Garrigues (2)Aquesta setmana l'equip tècnic va dur a terme una nova visita de seguiment a l'obra, en aquest cas per comprovar la xarxa dels sistemes informàtics de l'equipament. Els tècnics destaquen que tot i els problemes de subministrament en els diferents sectors industrial, l'obra no ha patit les conseqüències d'aquesta situació.

L'edifici de l'Arxiu Comarcal tindrà dos espais diferenciats, una planta baixa de 500 metres quadrats que es distribuiran en una zona per l'administració, gestió i catalogació dels documents, u una altra part l'ocuparà un espai destinat a les activitats socials i culturals. La primera plata l'ocuparan quatre sales de 1.100 metres de prestatgeries en les quals es podran arxivar i conservar al voltant de 29.000 caixes de documents. 

La Generalitat de Catalunya finança el projecte que té un cost total de 2.416.968, dels quals 1.621.117 es destinen a l'obra i la resta serà el cost dels equipaments i la direcció d’obra. 

L'Arxiu Comarcal de les Garrigues estarà enllestit al juliol
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement