26.07.2021 |
Territoris.cat

5 grans plans per viure la Festa Major de Golmés

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Doctor Prats serà un dels caps de cartell de la Festa Major de Golmés - Blanca Uroz
5 grans plans per viure la Festa Major de Golmés

La festa més esperada de Golmés és a la cantonada. Des de divendres 2 fins al dimarts 6 d’agost, la vila acollirà un seguit de propostes per a tots els gustos i tots els públics: 5 dies d’arts, jocs, esport, espectacles, música i, sobretot, festa, que faran que carrers de Golmés s’omplin de vida tant de dia com de nit.

Aquí teniu 5 propostes per viure aquesta festa!

Gimcana Infantil i Juvenil

Gimcana - Pexels

Les gimcanes ja són tota una tradició a les festes majors dels pobles. A Golmés, se’n celebraran dues: una d’Infantil i una de Juvenil. L’excusa ideal per reunir-se amb els amics i fer una mica d’animalades. Però no ho perdeu de vista: no guanya el més animal, sinó el més hàbil!

Quan?

Gimcana Infantil: Divendres 2 d’agost, 10:50 h.

Gimcana Juvenil: Divendres 2 d’agost, 18:00 h.

On?

Parc del Centenari

I Exposició de pintors Golmesencs

Pintura - Pexels

Durant aquests dies sortirà a la llum, per primera vegada, el talent dels habitants de Golmés amb el pinzell. En el marc de la Festa Major, s’inaugurarà la I Exposició de Pintors Golmesencs, que s’inaugurarà divendres i es podrà visitar al llarg de tota la Festa Major. Segur que, si us hi apropeu, us endureu més d’alguna sorpresa!

Quan?

Inaguració: Divendres 2 d’agost, 20:00h

Horaris de visita: Dissabte 3 i diumenge 4 d’agost, d’11.00 h. a 13.30 h. i de 18.00 h. a 20.30 h; i dimarts 6 d’agost, de 18:00 h. a 20:00h.

On?

Centre Cívic, sala Dr. Baiget

Concert jove

Doctor Prats

La Festa Major de Golmés porta els noms més destacats del panorama musical del país per acollir els visitants de totes les zones que vulguin unir-se a la seva festa. El Concert Jove us farà viure una nit d’estiu immillorable amb Doctor Prats, Roba Estesa i Selva Band.

Quan?

Dissabte 3 d’agost, 00:00 h. 

On?

Passeig Magnòlies (davant del Teatre El Casal)

Parc aquàtic

Aquaparc de Golmés

Amb tant de ritme, en aquesta festa estiuenca no hi podria faltar una bona dosi de frescor. Per un dia, les piscines del poble es convertiran en un Parc Aquàtic amb Parc Slalom. Aigua i diversió a dojo!

El dia 5 d’agost l’entrada a les Piscines Municipals serà gratuït

Quan?

Dilluns 5 d’agost, de 12:00 a 14:00 h. i de 16:00 a 19:00 h.

On?

Piscines municipals

El Piromusical

Focs artificials

No oblidem el protagonista i el per què d’aquesta festa: Sant Salvador. Per culminar aquests dies efervescents de festa en honor seu, el dimarts se celebrarà el Piromusical de Sant Salvador, a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló.

Quan?

Dimarts 6 d’agost, 23:00 h.

On?

Circuit de Cros (Carrer Solanes)

5 grans plans per viure la Festa Major de Golmés
comentaris