08.03.2021 |
Territoris.cat

Circ Picat es trasllada a setembre amb una programació més reduïda

La 7a edició de Circ Picat havia de realitzar-se del 26 al 28 de juny
circ2
Circ Picat es trasllada a setembre amb una programació més reduïda

L’Ajuntament d’Alpicat ha decidit traslladar al  setembre la 7a edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu Alpicat, prevista inicialment per al mes de juny.

L’actual crisi sanitària és el que ha motivat el canvi de dates, tot i que no serà l’única variant, ja que la programació serà més reduïda del que sol ser.

El festival se centrarà en les companyies catalanes i esdevindrà una mena de fira de proximitat, amb un toc més local i emmarcada dins la Festa de la Catxipanda d’Alpicat

Circ Picat se celebrarà, sempre que no sorgeixin nous impediments, del 10 al 13 de setembre, ambdós inclosos, aprofitant el pont de la Diada i coincidint amb la Festa de la Catxipanda que té lloc a Alpicat, amb la qual cosa el certamen tindrà un toc més local en la que serà la seva edició més atípica.

Pel que fa a la programació, aquesta serà una versió reduïda de Circ Picat, que per una vegada esdevindrà una fira de proximitat que es nodrirà de companyies catalanes i que deixarà de banda les formacions internacionals.

En qualsevol cas, el festival mantindrà els cànons de qualitat i bon servei de cara al púbic, tot i que encara és aviat per concretar si es podrà celebrar i, en cas afirmatiu, en quines condicions es podrà desenvolupar aquesta setena edició d’un certamen que ja és tot un referent a nivell de Catalunya.

Circ Picat

Circ Picat es trasllada a setembre amb una programació més reduïda
comentaris