Tot a punt per la Final del concurs de bandes emergents de la Casa de la Música de Lleida

Bru, Abril i Gos Mullat són les bandes que actuaran a la Final de la 4a edició i la banda guanyadora es decidirà en un concert obert a l'Espai Orfeó el proper dissabte 2 de desembre a les 18.30h

 

ConcursCasadelamúsica
photo_camera Cada formació mostrarà la seva proposta musical en directe en una sessió amb entrada lliure - Foto: Concurs Casa de la música

La final de la 4a edició del concurs de bandes emergents dirigit a joves d'entre 16 i 35 anys, organitzat per La Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran, tindrà lloc aquest dissabte 2 de desembre a les 18:30h a l'Espai Orfeó, i comptarà amb les actuacions dels tresprojectes finalistes: Bru, Abril i Gos Mullat. Cada formació mostrarà la  seva proposta musical en directe en una sessió amb entrada lliure. 

Els grups, amb un mínim de dos integrants que no han de tenir cap contracte discogràfic vigent, han d'estar formats, almenys en el 50%,per músics que resideixin a la província de Lleida. El primer premi atorga l'enregistrament en un estudi professional. Aquest és el Premi Talent Jove Estrats del Consell Comarcal del Segrià valorat en 2.000EUR. El segon i tercer premi estan destinats a un acompanyament artístic i valorats en 700EUR cadascun. 

A les 21:00 d'aquest dissabte a l'Espai Orfeó tindrà lloc l'acte de Lliurament de Premis. A la primera edició del concurs de bandes, celebrada el desembre de 2020, el primer premi va recaure sobre el cantautor lleidatà Hoven, la segona posició la van ocupar el duet de Solsona Father, i el raper Valdivia acompanyat de la seva Boo Band, va quedar en tercera posició. A la segona edició, celebrada el desembre de 2021, Shad Demn van ser els guanyadors del primer premi, Steinbock, del segon premi i Fox System, guanyadors del tercer premi. A la tercera edició, realitzada el setembre de l'any passat, el primer premi va ser per La Niña Paracaídas, el segon per Atzavara i el tercer premi per Liberum. 

Comentaris