9 de juliol al 3 de setembre

a2m de Tornabous, el festival estiuenc amb entrades a 1 euro

festival a2m oriol ginestà joan colomo
photo_camera Joan Colomo i Oriol Ginestà són alguns dels artistes del cartell del festival a2m.

Tornabous organitza un festival estiuenc que s'estendrà durant dos mesos, del 9 de juliol al 3 de setembre. Portarà per nom a2m, i serà itinerant. Se celebrarà cada dijous a través d'una proposta cultural molt variada que anirà des dels concerts i monòlegs fins a l'animació infantil, i convidarà a descobrir espais singulars i oberts dels pobles del Tarròs, la Guàrdia de l'Urgell i Tornabous.

Com a concepte, l'a2m es presenta com un "festival popular", que busca "apropar públic i artistes": les entrades tindran un preu simbòlic, d'1 euro per persona i espectacle. 

L'organització manifesta que també és un espectacle que "lluita contra la propagació de la Covid-19", de manera que l'aforament serà limitat i només s'hi podrà accedir reservant prèviament entrada fins el dia abans de cada actuació, ja sigui a les oficines d el'ajuntament o virtualment.

En el marc de la revaloració que està adquirint tot allò de proximitat avui dia, el festival aposta pel talent local, resident o amb arrels al territori i que s'ha fet un espai en l'escena del país, com són David Pradas i Maria Altadill, Xavier Mayora, Oriol Ginestà i Joan Baró, entre altres. El festival també acollirà altres reconeguts noms de l'escena com Joan Colomo i Esperit! amb Mau Boada. 

El programa sencer es pot consultar aquí, i també s'hi pot fer la reserva d'entrades.

comentaris