Arriba la novena edició del Castellserà de Nit: quatre dies de teatre, circ i música

La gallina dels ous d'or - Zum Zum Teatre
photo_camera 'La gallina dels ous d'or' - Zum Zum Teatre

Castellserà acull aquest mes d’agost la novena edició del Castellserà de Nit, organitzat des de la regidoria de Cultura de l’ajuntament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El festival inclou actuacions teatrals, de circ i de música a l’aire lliure, concretament, a la pista d’estiu, els dies 5, 11, 19 i 26 d’agost.

L’any passat, tot i la pandèmia, el cicle cultural es va realitzar sense problema, amb les mesures de seguretat que estaven previstes per la Generalitat i amb la voluntat de donar suport al sector cultural, que va quedar molt tocat

Aquest any se seguiran també totes les mesures previstes, tot i que no caldrà un registre previ, sinó que les persones que hi assisteixin s’inscriuran a mesura que arribin la recinte.

El festival comença el primer dijous d’agost amb l’espectacle familiar La gallina dels ous d’or representat per la companyia Zum-Zum Teatre. La segona representació s’ha vist alterada per un problema de la companyia i no es realitzarà en dijous, sinó que serà el dimecres dia 11 d’agost.
En aquest cas, es tracta d’un espectacle d’humor gestual que porta per títol Denarius de la companyia PuntMoc. El dijous dia 19 tindrà lloc l’espectacle estrella del CastellSerà de Nit 2021.

Els espectacles tenen un cost d’un euro d’entrada, excepte el concert, que és gratuït

Es tracta de l’espectacle MDR - Mort de Riure de la companyia Los Galindos. Un espectacle que va estar present a la Mostra d’Igualada amb molt bones crítiques i que també està programat a Fira Tàrrega aquest 2021. El cicle conclourà el dijous dia 26 i ho farà amb música, amb el duo lleidatà Escorça format per Marc Xandre i Marcel Fabregat, amb el concert que porta per títol Vivir es urgente, un homenatge a tota la trajectòria de Pau Donés i Jarabe de Palo.

comentaris