05.12.2020 |
Territoris.cat

Coco Moya i Míriam Isasi, guanyadores de les beques Art i Natura a la Creació 2020

El Centre d'Art La Panera convoca anualment aquesta convocatòria per promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals

Coco Moya i Míriam Isasi, guanyadores de les beques Art i Natura a la Creació 2020

Les Beques Art i Natura a la Creació, convocades anualment pel Centre d’Art La Panera, ja tenen artistes guanyadores.

Es tracta de Coco Moya, amb el projecte 'De Geomancia sonora o el paisaje como partitura', i Míriam Isasi, amb el projecte Estrato Liquido.

Ambdues artistes guanyadores tindran l’oportunitat de produir els projectes premiats al Centre d’Art i Natura de Farrera, una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món.

De titularitat municipal, aquest centre està gestionat per l'associació sense ànim de lucre, els Amics del CAN

El poble de Farrera està situat al cor dels Pirineus Catalans, al Pallars Sobirà. Gaudeix d’un entorn privilegiat i tranquil, que es considera ideal per a la reflexió, la inspiració i la creativitat.

Les beques tenen una dotació de 15.700,00 euros, que es distribueixen en dues beques de producció de 4.000 euros cadascuna i en els costos de dos mesos de residència per a cada artista.

Davant la situació excepcional d’aquest 2020, el jurat ha procedit a la selecció de dos finalistes, perquè en el cas que les dues premiades es vegin amb impediment de poder realitzar la beca, es pugui dur a terme en l’ordre descrit a continuació. Aquests són Jorge Isla, amb el projecte 'Relaciones de mútua transformación', i Paola Ruiz Moltó, amb el projecte 'Escuchar el lenguaje de los árboles'.

El Centre d’Art La Panera convoca les beques per promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals

Fins ara han guanyat les Beques Art i Natura a la Creació els artistes Martín Llavaneras i Eulàlia Valldosera (edició 2016), Joan Pallé i EstibalizSadabaMurguia (edició 2017), Marco Noris i Olga Olivera-Tabeni (edició 2018) i Isabel Barios Ibars i Francisco Navarrete (edició 2019).

Coco Moya i Míriam Isasi, guanyadores de les beques Art i Natura a la Creació 2020
comentaris