30 de novembre

El Cafè del Teatre continua amb les projeccions innovadores del Cafè Curt amb cineastes locals

Aquesta sessió del Cafè Curt estrenarà el curtmetratge fragatí 'Z de Zorra'
'Z de Zorra', curtmetratge de Pau Oró ©Cafè del Teatre
photo_camera 'Z de Zorra', curtmetratge de Pau Oró ©Cafè del Teatre

El Cafè del Teatre continua acollint noves peces audiovisuals per poder fer possible les edicions del Cafè Curt que se celebren el darrer dimecres de cada mes.

Històries immerses en el maquillatge, les lluentors i les plataformes seran les protagonistes d'aquesta sessió 

El pròxim 30 de novembre s'estrenarà a la sala el curtmetratge fragatí 'Z de Zorra', ideat pel jove cineasta de Fraga i estudiant graduat en l'Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCiT), Pau Oró.

Quatre adolescents. Una enemiga comuna. Una festa de disfresses. Alcohol. Un accident. Un cos. Quatre implicats. Un únic culpable. Aquestes són algunes de les vicissituds que prenen partit a 'Z de Zorra'

Aquesta obra audiovisual curta navega dins les aigües de la comèdia d'intriga amb un to desenfadat i amb un tractament audiovisual molt acurat. 

La sessió cinematogràfica també mostrarà el curtmetratge guanyador del Premi Goya l'any 2019, 'Cerdita' de Carlota Pereda; 'Cliché' de Giuseppe Rattá; 'Querida Leticia' de Rocío Sepúlveda; 'Cuando haces pop' de Kevin Castellano i Edu Hirschfeld; i 'Magia negra' d'Almudena Vázquez. Tanmateix, anunciarà el curt guanyador del Premi Res Non Verba que guardona la millor peça cinematogràfica en l'àmbit de les comarques lleidatanes esdevenint així, una plataforma de difusió de les produccions locals.

L'entrada és gratuïta i l'esdeveniment obrirà les portes a partir de les 20.30 hores del vespre.

Cartell de la sessió de Cafè Curt del novembre al Cafè del Teatre ©Cafè del Teatre
Cartell de la sessió de Cafè Curt del novembre al Cafè del Teatre ©Cafè del Teatre

Comentaris