28.10.2021 |

CaixaForum Lleida cita a nous talents artístics en un format de conversa íntim

Noemí Rebull, Guim Tió i Xavi Bou, els convidats d'aquesta nova edició de 'Trobades amb…'

'Trobades amb...'
'Trobades amb...'
CaixaForum Lleida cita a nous talents artístics en un format de conversa íntim

CaixaForum Lleida la nova temporada de 'Trobades amb…', el cicle de converses presentat en un format íntim que permet conèixer de prop als creadors més destacats del panorama artístic actual i les seves trajectòries professionals.

L’objectiu d'aquest cicle és crear un espai de reunió una vegada al mes perquè artistes i creadors que són pioners en disciplines diverses presentin els seus treballs, el seu recorregut professional i les seves experiències

Aquesta tardor, els curiosos del món de l’art tindran tres cites amb creadors excepcionals.

El dijous 14 d’octubre Noemí Rebull compartirà la seva mirada de la societat contemporània, a través d’il·lustracions que juguen amb l’humor, les preguntes enverinades i els jocs lúcids; i explicarà què és l''art de polígon' segons l'imaginari de La Mandanga, l’alter ego d’aquesta artista que destrossa les icones de la cultura pop.

El 25 de novembre serà el torn del pintor barceloní Guim Tió, qui compartirà els motius darrere de les muntanyes vermelles, els llacs alpins i els fars marítims que apareixen a les seves obres, protagonistes d'un treball que ha viatjat a llocs tan dispars com Corea del Sud, Taiwan o el Canadà.

El fotògraf Xavi Bou, posarà punt i final al cicle 'Trobades amb...' el 16 de desembre. El públic que s’acosti a CaixaForum Lleida podrà conèixer, de primera mà, la concepció de l'invisible que té l’artista i compartiran la història que hi ha darrere el projecte de poesia visualOrnitografies, a mig camí entre l'art i la ciència.

Trobades amb… és un projecte iniciat per la Fundació la Caixa el 2012 a CaixaForum Barcelona i que ara s'emmarca en el segell d'activitats Found

CaixaForum Lleida cita a nous talents artístics en un format de conversa íntim
comentaris