02.10.2022 |

PUBLIREPORTATGE

Càmping La Mola: viure la natura al peu dels Encantats

Situat en un paratge idíl·lic, el càmping disposa de totes les comoditats i serveis per fer que la vostra estada sigui màgica
created by dji camera
El càmping La Mola es troba en l'àrea d'influència del Parc Nacional d'Aigüestortes Fotos: Càmping La Mola
Càmping La Mola: viure la natura al peu dels Encantats

Càmping La Mola és un lloc ideal per relaxar-se i gaudir de privilegiats paisatges. Fundat l'any 1982, l'Enric Isus Farrera el dirigeix amb la implicació de tota la seva família. Obert des de Sant Joan  fins a mitjans de setembre, el càmping es troba en l'àrea d'influència del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un paradís per als amants de la natura. Visitat per turistes de tot el món i de casa nostra, destaca la presència d'holandesos i belgues, sobretot durant el mes de juliol, quan fan estada en aquest bonic paratge del municipi d'Espot. 

4

És un lloc ideal per qualsevol persona que estimi la natura, l'esport i el silenci 

El càmping La Mola disposa de 150 parcel·les àmplies i espaioses amb un cuidat sòl herbós i ombra, a més de 5 bungalows acabats d'estrenar, molt espaiosos. Són amplis amb molt d'espai interior, tenen una capacitat per a 4-6 persones i compten amb una terrassa amb porxo. 

16a

Serveis i equipaments

Cada any es fa una remodelació o s'amplien les instal·lacions al càmping. Enguany, cal destacar les últimes reformes que s'han portat a terme a les instal·lacions comunitàries, com una reestructuració de la piscina amb l'adaptació a zona de bany infantil

Per altra part, destaca la reforma que s'ha fet a l'antic edifici de serveis sanitaris, amb banys i dutxes. Compta amb un bany adaptat per a minusvàlids i banyera per a nadons. El càmping disposa de supermercat, obert durant els mesos d'estiu.

El recinte compta també amb una zona amb taules de pic-nic i barbacoes.

6

L'espai i les instal·lacions són molt valorades pels seus usuaris, molts d'ells assidus cada any, durant els seus períodes de vacances

Passar una bona estona en la cafeteria o en la seva magnífica terrassa és tot un plaer, on podrem gaudir dels seus esmorzars, els entrepans, les pizzes o hamburgueses, entre altres propostes culinàries, o dedicar altres estones del dia, fent ús de la còmoda sala d'estar amb Wifi i TV en el nou edifici adjacent, construït durant els últims anys.

5

Activitats

Des d'aquest idíl·lic paratge, se'ns apropa a un veritable paradís per als amants de la natura, l'esport i la tranqui·litat, amb llacs, cascades majestuoses i petits rierols, paratges increïbles amb frondosos boscos i plantes alpines.

El càmping té un camp de futbol per practicar aquest esport en els seus 1800m2 de gespa, a més de poder practicar altres activitats lúdiques o esportives, com són el tennis i ping-pong a les seves pistes, amb possibilitat de llogar raquetes.

15a

Un marc escollit per a les colònies d'estiu des de fa molts anys

Els responsables ens expliquen que, des de fa 30 anys, acullen les colònies organitzades per l'Associació de diabètics de Catalunya per a nens de 12 a 15 anys.

"Les colònies es fan en una zona apartada, que no influeix en el dia a dia del càmping i on els nens i nenes gaudeixen de la natura que els ofereix el càmping situat al peu de l'emblemàtic Parc Nacional d'Aigüestortes", assenyalen

8a

El càmping La Mola compleix amb tots els protocols de seguretat establerts referent a les mesures sanitàries contra la Covid19.

Visiteu la seva galeria d'imatges

Per a més informació i contacte:

CÀMPING LA MOLA

Ctra de Espot LV 5004, km.5,25597

Espot (Lleida). Telèfons: +34 651034527 / +34 973624024

Seguiu Càmping La Mola a les xarxes:

https://es-la.facebook.com/campinglamola/

https://www.flickr.com/photos/campinglamola/sets/

Email: [email protected]

 

Càmping La Mola: viure la natura al peu dels Encantats
comentaris