19.10.2021 |

PUBLIREPORTATGE

Càmping Riu Gelat, un paradís dins de les muntanyes

Situat a Espot, en un marc de natura incomparable, fer-hi una estada es converteix en una experiència vivencial molt gratificant
Portada2
Per la seva situació privilegiada i els seus serveis, els usuaris li atorguen una alta puntuació per gaudir del temps lliure. Fotos: Càmping Riu Gelat
Càmping Riu Gelat, un paradís dins de les muntanyes

Situat al vessant nord de la muntanya del bosc negre, a 800 metres d'Espot i en direcció al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, trobem el Càmping Riu Gelat. Al seu costat, dues espectaculars cascades ens donen la benvinguda, a escassos metres del Barranc de Verat i, al seu pas, el riu Escrita

8

Enclavat en un paratge de gran bellesa, fer-hi una estada es converteix en una experiència vivencial molt gratificant, tant per aquelles persones que aprecien la tranquil·litat i el silenci, com per totes aquelles que trien aquest destí d'alta muntanya

Un paradís pels amants de l'aigua, la natura, la frescor dels seus prats, la seva flora i fauna, rica i singular, i una sensació indescriptible quan albirem poder conquerir l'alçària d'aquestes muntanyes.

9


Activitats pròpies sobre el terreny per gaudir, com el senderisme entre boscos d'avets, pi negre i faigs que cobreixen el parc o l'ascens a zones més lacustres per descobrir part dels seus llacs en aquest espai natural de gran bellesa. 

1

El càmping disposa de totes les zones habilitades: dutxes, supermercat, bar, zona Wi-Fi, infermeria i espais de mobilitat adaptada. Tot i més per gaudir d'una bona estada sigui en parella, amb amics o en família, durant les nostres vacances i escapades.

Aquesta ja és la seva tercera temporada i els usuaris que el visiten manifesten que s'emporten una experiència molt agradable i el puntuen amb una valoració molt alta. 

2

Amb 57 places de capacitat, compta amb parcel·les de 60 a 80 metres quadrats i 12 parcel·les per autocaravanes, amb diferents característiques que s'adapten a qualsevol necessitat, sempre amb el màxim confort.

Sota el paraigua del Càmping Riu Gelat, enguany s'ofereixen noves opcions d'allotjament com el seu refugi, les habitacions dobles i un apartament turístic de lloguer, recentment inaugurat.  

6


El refugi

Situat dins del mateix recinte, el refugi disposa de tots els mateixos serveis que el càmping. Un agradable espai amb parquet, amb sostre de fusta i càlides habitacions amb capacitat de 3 a 8 persones, amb habitacions de 2 llits, lavabo privat, nevera i calefacció. 

7

Apartament turístic

Al bell mig d'Espot, trobem l'apartament turístic, una novetat en l'oferta d'allotjament que ofereix el Càmping Riu Gelat, des del qual, podrem admirar unes magnífiques vistes del poble amb la serva torre medieval de vigilància i els ponts romànics sobre el riu Escrita, entre altres llocs d'interès arquitectònic. 

Consulteu les seves tarifes, que inclouen dormir + esmorzar 

  • CÀMPING RIU GELAT · Carretera Espot a Parc Nacional d'Aigüestortes, Km 0.8 - 25597 Espot (Lleida) a Parc Nacional d'Aigüestortes, km 0.8 - 25597

3

Visiteu la seva galeria d'imatges

 

Càmping Riu Gelat, un paradís dins de les muntanyes
comentaris