28.11.2021 |

FINS EL 13 DE DESEMBRE

La Casa de la Música de Lleida obre una nova convocatòria de suport a la creació

Aquesta nova edició compta amb més de 100 ajudes, valorades en més de 80.000 euros, i estan dirigides a formacions musicals novells i emergents de Catalunya

Casa de la Música
Casa de la Música
La Casa de la Música de Lleida obre una nova convocatòria de suport a la creació

La xarxa de Cases de la Música destina un seguit d'ajudes per tal de fomentar la creació de nous talents musicals del territori català.

Entre altres, aposta per donar suport a la composició, duta a terme en col·laboració amb l'SGAE; l'enregistrament en estudi, la producció de directes, la creació de videoclips i brinda l'oportunitat d'actuar en els escenaris Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic, a l'Estepa Mediterrània, circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa i en els escenaris locals del projecte KM.0.

En aquesta edició s'han inclòs una sèrie de novetats en el programa com ara l'elecció del Grup Casa de la Música 2022, un projecte d'acompanyament a una proposta musical valorat en 10.000 euros.

També es comptarà amb un nova ajuda, que consisteix en la gravació d'un directe en el format lives, anomenat RAW Sessions

Pel que fa a la selecció, les propostes seran escollides per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de l'entorn de cada delegació, a més de per l'equip motor de les Cases de la Música.

La resolució es farà pública el dia 10 de gener i s'anunciarà a través del lloc web de Cases de la Música

El Programa de Suport a la Creació s'ha convertit en un dels elements principals d'activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s'han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz, etc., han gaudit d'aquest programa en edicions anteriors.

Un total de 9 grups van estar becats a la passada convocatòria de la Casa de la Música de Lleida, que va obtindre un gran èxit de participació, amb 129 candidatures procedents de 31 formacions novells i emergents.

La Casa de la Música de Lleida obre una nova convocatòria de suport a la creació
comentaris