El Castell del Remei dedica a Josep Vallverdú la 5a edició del Tast Aplec literari

L'acte comptarà amb la intervenció de l'escriptor i hi participaran Jordi Pàmias, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Jaume Pont, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna
Vallverdú
photo_camera Josep Vallverdú flanquejat per Mireia  González Antó i Tomàs Cusiné, representants del Castell del Remei, en el Tast Aplec literari de l’any passat.

Aquest dissabte 25 de març, el Castell del Remei celebrarà el 5è Tast Aplec literari amb les lectures de poemes dedicats a la figura i obra de l’escriptor Josep Vallverdú Aixalà a càrrec dels seus propis autors. L’acte, que tindrà lloc a les 12.00 hores a la Sala Lucilla Atilia del celler Castell del Remei amb tast de vins, comptarà amb la intervenció de Vallverdú del qual enguany es commemora el centenari del seu naixement i amb la participació dels poetes Jordi Pàmias, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Jaume Pont, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna.

L’escriptor és el padrí d’honor del Tast Aplec literari al Castell del Remei des dels seus inicis. El certamen –coordinat per Anton Not- ha publicat tres llibres dedicats a les anteriors edicions i està previst que enguany publicarà el corresponent al Tast 4 dedicat a l’aigua en la finca.

En el decurs de la diferents edicions han participat, així mateix, els poetes Eduard Batlle, Josep Borrell, Enric Boluda-M Hût, Manel Montobbio, Rosa Fabregat, Amat Baró, Ramon Cardona i Montse Gort. La col·lecció es pot adquirir a l’enoteca La Casa dels Vins del celler i els llibres recullen els versos que en el Tast 1 van ser dedicats al vi, en el Tast 2 -amb il·lustracions d’Esther Sala Bittoun- a la finca i en el Tast 3 als arbres del Passeig de les Senyoretes, on hi ha els exemplars més antics de la propietat, amb obres de l’artista Josep Pulido.

Comentaris