15, 22 i 29 de gener i 5 i 12 de febrer

El cicle infantil 'Joc al Ninot' es desplega a Lleida amb cinc espectacles locals

Enguany hi participa el teixit teatral de Lleida amb Festuc Teatre i el Centre de Titelles de Lleida i també les companyies barcelonines: Jordi Bertran i La Puntual de Nèstor Navarro
'Bunji, la petita coala' de Festuc Teatre ©Festuc Teatre
photo_camera 'Bunji, la petita coala' de Festuc Teatre ©Festuc Teatre

Arriba a Lleida la 26a edició del cicle de titelles 'Joc al Ninot' amb una programació complerta per cinc espectacles a càrrec del teixit titellaire lleidatà i barceloní.

'Joc al Ninot' se celebra al CaixaForum Lleida i es destina als més petits de la ciutat

Festuc Teatre és la companyia responsable d'inaugurar aquest cicle amb l'espectacle 'Bunji, la petita coala' el pròxim 15 de gener al CaixaForum Lleida amb una història prometedora i divertida protagonitzada amb animals de la fauna australiana.

'La sombra de Pinocho' de Cia. La Puntual de Néstor Navarro ©Cia. La Puntual
'La sombra de Pinocho' de Cia. La Puntual de Néstor Navarro ©Cia. La Puntual

La programació continuarà el ritme el 22 de gener amb l'espectacle 'Kissu' del Centre de Titelles de Lleida a les 11 hores del matí. Tanmateix, el 29 de gener i abans d'acabar el mes, la Companyia Jordi Bertran ens descobrirà l'obra 'Poemes visuals', un espectacle generós i ple de tendresa en el que prenen vida un conjunt de lletres i creen un univers ple de personatges, coreografies, humor i accions dramàtiques.

Quedaran dues obres més per completar el cicle de la mà del Centre de Titelles de Lleida el pròxim 5 de febrer amb l'espectacle 'Es ven germà petit' i "L'Ombra de Pinotxo" de la Cia. La Puntual de Nèstor Navarro el pròxim 12 de febrer, el mateix dia que clourà el cicle. 

Les entrades es poden aconseguir fins al mateix dia de les actuacions, en cas que no s'hagin exhaurit, a través de la pàgina del Centre de Titelles de Lleida. El preu és de 8 euros a platea i 6 euros a l'amfiteatre. El cicle 'Joc al Ninot' és possible gràcies a l'organització del Centre de Titelles de Lleida i el suport de la Generalitat de Catalunya, el CaixaForum Lleida i l'Ajuntament de Lleida. 

comentaris