08.12.2021 |
Territoris.cat

'La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity', el segon llibre de Jordi Villacampa

Després de l'èxit de vendes de 'La nena que volia ser la lluna', l'autor proposa un conte de referència per treballar la pèrdua entre els més petits

jordi
'La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity', el segon llibre de Jordi Villacampa

L'actor i professor de teatre lleidatà Jordi Villacampa Viñes acaba de publicar el seu segon llibre, 'La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity', editat per Pagès Editors.
 
'La ciutat dels nens i de les nenes. Llunicity' és l'indret on van a parar aquells infants que, com la Laura, han hagut d'abandonar la terra. A la Lluna, els infants han refet la seva vida i han trobat nous amics amb qui passar-ho bé. Des de Llunicity, cada dia observen la terra i recorden tots i cadascun dels seus éssers estimats.

'La ciutat dels nens i les nenes' és la segona part de 'La nena que volia ser la lluna', un llibre de referència per aquelles famílies que volen treballar la pèrdua entre els més petits

"Aquests dies la mort és un tema recurrent tant als mitjans de comunicació com a les converses, un tema que sovint no sabem com explicar als nens. El meu llibre pot ser en aquest moment un bon recurs per a les famílies que vulguin explicar als nens què és la mort a través de la lectura del llibre", explica Villacampa.

Per donar a conèixer el llibre, Villacampa impulsa a les seves xarxes socials el 'Club dels Llunàtics' en el que anirà convidant a diferents persones a llegir fragments del llibre, per fer més lleuger el confinament.

'La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity', el segon llibre de Jordi Villacampa
comentaris