20.10.2021 |
Territoris.cat

Clou amb èxit d'assistència el Festival 'Delicatessem Musiquem Lleida!'

En aquesta edició, la Coral Shalom ha mantingut la seva aposta per la música gratuïta al carrer

seuvella2
Clou amb èxit d'assistència el Festival 'Delicatessem Musiquem Lleida!'

El festival 'Delicatessem Musiquem Lleida!' va cloure ahir tres dies de música en viu a la capital de Ponent.

Enguany la proposta ha constat de vuit concerts, que s'han celebrat a la Llotja, els Jardins del Convent de Santa Clara i la Seu Vella

Els espectacles han tingut un 80% d'assistència. El públic que no ha pogut veure les actuacions en directe, han tingut l'oportunitat de gaudir-les a través de les retransmissions per streaming, des de la pàgina web del festival i a través de Lleida TV.
 
La Coral Shalom ha valorat molt positivament l'edició d'enguany, marcada per la pandèmia del coronavirus. Per altra banda, el públic  s'ha mostrat molt agraït de poder gaudir de la música en directe, fet que demostra que la cultura és responsable i malgrat la pandèmia, és corresposta.

L'interior de la Seu Vella ha estat l'escenari escollir per posar el fermall al festival amb el darrer concert del sextet de metall Sporadik Brass

L'aposta d'aquest any s'ha centrat en formats més reduïts, la qual ha resultat exitosa, mantenint en tot moment les mesures de seguretat sanitàries.

L'organització assenyala la importància de la fórmula escollida, en la qual s'han combinat professionals consolidats i de talent emergent i concerts de petit format, sempre primant la qualitat.

Clou amb èxit d'assistència el Festival 'Delicatessem Musiquem Lleida!'
comentaris