28.10.2021 |

TOCARAN EN EL MARC DE LA SEGONA EDICIÓ DEL 'CICLE KM. 0' DE LA CASA DE LA MÚSICA

Dwayna, El Mudo Kon Voz i Asori ompliran de música el centre històric de Lleida

Els concerts tindran lloc a la Plaça La Panera el 17 i 19 de setembre, i són d’entrada gratuïta amb reserva prèvia

Asori, Dwayna i El Mudo Kon Voz al cicle Km. 0 de Cases de la Música
Dwayna, Asori i El Mudo Kon Voz seran els protagonistes del nou 'Cicle Km. 0' de Cases de la Música.
Dwayna, El Mudo Kon Voz i Asori ompliran de música el centre històric de Lleida

La Casa de la Música reactiva el seu cicle de concerts Km. 0, que neix amb l’objectiu de ser una mostra itinerant de talents i projectes musicals emergents del territori de Lleida.

Així, en el marc de les activitats de l’Obert Centre Històric, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Lleida que pretén dinamitzar aquesta zona de la ciutat, la Casa de la Música de Lleida ha organitzat tres concerts de tres talents emergents del territori: Dwayna, El Mudo Kon Voz i Asori.

Dwayna - Divendres, 17 de setembre, 20.00 h. a la Plaça La Panera 

dwayna (1)

Dwayna, cantautora, pianista i multiinstrumentista. Des de ben petita escrivia i cantava a totes hores. Va estudiar piano clàssic i després de molts anys al seu costat va decidir embarcar-se en el repte de musicar aquests poemes escrits des de petita i continuar creant noves cançons.

Amb quatre discos al mercat, el seu últim treball, Contes sense Llegendes, ha estat nominat als Premis de la Música Catalana Enderrock 2020 com a millor disc d’autor. El seu primer videoclip, La que no puede ser, opta als Berlin Music Awards 2020.

El seu últim disc només de piano clàssic-contemporani ha estat nominat en els premis Mim i Premis de la Música Catalana 2021

El seu estil es caracteritza per la fusió de tots els gèneres amb base de rock i blues, i també inclou covers de Nina Simone, Metallica, Bill Wilders, Macaco, Fito, Rosana, Amaral, Chambao o Deep Purple.

El Mudo Kon Voz - Diumenge, 19 de setembre, 19.30 h. a la Plaça La Panera

MUDO KON VOZ (1)

El Mudo Kon Voz és un jove cantautor de Pamplona amb una trajectòria musical que va començar l’any 2018 gràcies a l’associació Rodautors.

Durant aquests dos anys, ha compost més de 30 cançons, tant en castellà com en euskera. L’estil que més l’ha influït és el rock, tot i que a les seves composicions la poesia i el rap hi són molt presents. A les seves cançons tracta temes personals i injustícies socials.

Mudo Kon Voz ha rebut la beca KM.0 del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música

L’estiu del 2020 va publicar el seu primer disc autogestionat Orbainetan memoria i en l’actualitat ha estat seleccionat per format part del projecte BUC LAB de l’Ajuntament de Lleida.

Asori - Diumenge, 19 de setembre, 21.00 h. a la Plaça La Panera 

Asori

Asori és el projecte personal, transversal i terapèutic de l’Enric Ayguadé. Un gir de 360 graus que el porta a una nova realitat pel mateix camí de sempre.

Després d’haver format Kids From The 90s, amb qui va editar l’EP This Is Where We (2017), i el projecte de confinament Palmira, Asori significa el debut en solitari de l’Enric. Composició, escriptura en català i autoproducció es materialitzen al disc de debut Estavellar-se i tornar a la carretera, coproduït pel músic argentí Tomás Aristimuño i gravat a Mutuo Estudio.

Asori ha rebut les beques d’enregistrament a estudi i KM.0 del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música

Asori tot just acaba de trepitjar el primer escenari per presentar-se en públic a Barcelona, tot just després de presentar el primer dels tres singles, La Força, que ja ha estat inclosa a les principals llistes de Spotify de nous descobriments i de l'indie d'àmbit nacional. En un desbordant directe, l'Enric comparteix escenari amb el bateria i percussionista Jorge Gandara i en Tomás Aristimuño als teclats i baix. També hi ha l'aportació de programacions, loops i samples.

Informació Covid-19

Serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat a l'entrada. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l’accés com el desallotjament es realitzarà de forma esglaonada.


Suport i col·laboradors

El cicle KM.0 a l’Obert Centre Històric compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Dwayna, El Mudo Kon Voz i Asori ompliran de música el centre històric de Lleida
comentaris