El mític Tren dels Llacs estrena la seva 14a temporada

El tren Lleida-La Pobla de Segur circularà tots els dissabtes fins al 29 d’octubre

El Trenc dels Llacs
photo_camera El Trenc dels Llacs

Des del passat 23 d'abril, i durant cada dissabte fins al 29 d'octubre, torna a estar en circulació el mític Tren dels Llacs, que inicia la seva catorzena temporada de servei turístic.

Aquest tren turístic connecta la ciutat de Lleida amb la població pallaresa de La Pobla de Segur, tot travessant congosts de les serralades prepirinenques i resseguint el perfil dels grans embassaments que es troben en el curs del riu Noguera Pallaresa

Durant la temporada 2022, amb el Tren Històric es faran 28 circulacions, 24 circulacions sumant els dissabtes des del 23 d’abril fins al 16 de juliol i, a partir de l’agost, torna a reprendre el servei des del 20 d’agost fins al 29 d’octubre; a més, el Tren Panoràmic farà 4 circulacions, el 23 i 30 de juliol i el 6 i el 13 d’agost.

El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores aproximadament, en un entorn d’una bellesa espectacular.

Amb el Tren Històric les persones usuàries retrocedeixin en el temps gràcies a la seva antiga estètica d’un autèntic ferrocarril d’època dels anys 60 en unes locomotores de l’any 1968 conegudes com a ye-yés.

Per altra banda, amb el Tren Panoràmic, famílies i grups d’amics podran conèixer de ben a prop el territori català d’una forma ben original. Gràcies al seu disseny diàfan i obert, proporcionat per les seves finestres de grans dimensions, els viatgers gaudeixen de les espectaculars vistes que es troben al llarg del recorregut.

El servei turístic del Tren dels Llacs contribueix a dinamitzar l’activitat turística al territori tot col·laborant en la divulgació i difusió dels atractius turístics que els visitants poden gaudir en l’àrea d’influència

En aquest sentit, FGC col·labora amb els ens locals i institucions dedicades a la promoció turística per a que les persones usuàries del tren també puguin allargar la seva visita i complementar l’experiència del viatge amb tren amb la descoberta de l’oferta gastronòmica, cultural i natural de les comarques del Pallars Jussà i la Noguera.

Comentaris