Els cellers Costers del Sió i Raimat, situen 5 vins com els millors del Premi 'Mundus Vini'

Costers del Sió premi Grenaches du Monde interior
photo_camera Juan i José Maria Porcioles, de Costers del Sió

El vi Petit Comitè del Sió negre 2017 del celler Costers del Sió, aconseguia la medalla d'Or en la convocatòria de primavera, del Premi internacional Mundus Vini, que es va celebrar en la població alemanya de Neustadt an der Weinstraße, del 18 a 23 de febrer.

Vins guanyadors del  Premi internacional Mundus ViniEl celler de la DO Costers del Segre completava el seu palmarès de qualitat amb dues medalles de plata, el vi Petit Comitè del Sió blanc 2018 i La Boscana negre 2018. La representació de la DO lleidatana completava la llista de premiats amb dues medalles de plata més pels vins del celler Raimat Pirinenca Tempranillo negre 2017 i Castell Chardonnay blanc 2019.

Els cellers lleidatans presentaven les seves varietats entre un llistat de 7.500 referències provinents de 45 països, caldos que van avaluar 268 experts. Per la qual cosa les medalles obtingudes pels cellers de la DO Costers del Segre constaten la gran qualitat a la qual s'ha arribat en aquest sector a la demarcació de Lleida.

Comentaris