20.10.2021 |

L'Orfeó convida els més menuts a gaudir d'un dels seus primers concerts a l’Auditori

ventolera
L'espectacle 'Una ventolera d’instruments... de vent!' de la companyia La Botzina - Foto: cedida per la Fundació Orfeó Lleidatà
L'Orfeó convida els més menuts a gaudir d'un dels seus primers concerts a l’Auditori

Els infants a partir de 2 anys ja poden gaudir de la música a l'auditori. Així ho fa possible l'Auditori Enric Granados a través del seu particular programa adreçat als més menuts. Aquest inclou un concert tribut a The Beatles de la mà de Xics'n'Roll Band que, amb un format innovador, permetrà redescobrir els mítics escarabats a petits i grans i que tindrà lloc el dissabte 6 de març a les 18.30 hores (especialment adreçat a infants majors de 3 anys); i Una ventolera d’instruments... de vent!, un concert didàctic on el públic descobrirà més de 15 instruments del grup de vent i que tindrà lloc el dissabte 10 d’abril a les 18.30 hores (especialment adreçat a infants de 2 a 8 anys).

El cicle de Concerts familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza a l’Auditori Municipal Enric Granados inclou 2 espectacles de gran format destinat a nens i nenes a partir de 2 anys

XICS’N’ROLL BAND presenta THE BEATLES

La Casa de la Música de Lleida continua amb el Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, i que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.
Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir The Beatles, la mítica banda de Liverpool, on es podran escoltar Yellow Submarine, Here Comes The Sun, Come Together, Hey Jude i molts altres temes.
Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d’una persona que presenta el show al mateix temps que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.

 UNA VENTOLERA D’INSTRUMENTS... DE VENT!

Entre les restes de la majoria de civilitzacions antigues s’han trobat diferents instruments de vent. Alguns pràcticament sense elaboració alguna per part de l’home, com la conxa marina, i d’altres fets amb materials fàcils d’obtenir pels homes primitius com les flautes fabricades amb ossos o amb trossos de canya, etc. Tots aquest instruments es van desenvolupar en la majoria de cultures del nostre planeta. Ventolera és un concert didàctic que té per objectiu principal tractar el tema dels instruments del grup de vent. Durant els cinquanta minuts que dura el concert, el públic veurà i escoltarà més de 15 instruments del grup de vent ( tuba, saxos, clarinets, trompetes, acordió, flautes…).
Els tres músics oferiran diferents moments musicals en format de trio de flautes, trio d´instruments de llengüeta, trio clàssic amb clarinet, bombardí i saxo alt….
La dinàmica del concert amb barreja de petits jocs, un conte i alguna altra sorpresa fa que sigui adient per nens i nenes de 2 a 8 anys. Un guió i producció originals de La Botzina.


 

L'Orfeó convida els més menuts a gaudir d'un dels seus primers concerts a l’Auditori
comentaris