Divendres, 19 de maig

Es reprèn la Supernit a les biblioteques en un acte simultani en més de 200 equipaments

L’activitat, on participen 29 biblioteques de la província de Lleida, està pensada per a infants de 3 a 8 anys i és gratuïta, amb un nombre de places limitades

En Titó i els Fa La La conductors de la Supernit a les biblioteques - Imatge: TV3
photo_camera En Titó i els Fa La La estrenaran la canço "La biblioteca està plena de llibres" - Imatge: TV3

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat en col·laboració amb el nou canal SX3 reprenen la Supernit a les biblioteques, aturada a causa de la pandèmia. Aquesta serà la tercera edició de l’activitat (2018, 2019 i 2023) i en Titó, personatge del nou canal per a infants, en serà el conductor, juntament amb el personal de cada biblioteca. També l’acompanyaran el seu amic John C i els animals del "Fa la la". L’activitat té com a objectiu incentivar la passió per la lectura dels infants a través d’una excursió literària que els durà per diferents mons. La Supernit se celebrarà el 19 de maig a les 19 hores i està pensada per durar una hora aproximadament.

L'activitat és gratuïta, però té un nombre de places limitades i les famílies s’han d’inscriure a la seva biblioteca

L’activitat està pensada per a infants de 3 a 8 anys, que aniran d’excursió amb en Titó i el seu amic John C per diferents mons gràcies als llibres. Una de les sorpreses de la nit és l'estrena de la cançó i el videoclip "La biblioteca està plena de llibres", protagonitzada pel Titó i els animals del "Fa la la". Els nens i nenes podran cantar i ballar la música i la coreografia de la nova cançó amb els personatges de l’SX3.

Hi haurà biblioteques que organitzaran activitats prèvies a la Supernit

Biblioteques participants en la província de Lleida

Del total de 200 equipaments participants d'arreu de Catalunya, 29 biblioteques són de la província de Lleida. Les poblacions i biblioteques de Lleida que participaran de la 3a edició de la Supernit a les Biblioteques són: l’Albàges (Biblioteca Pública de l’Albagés), Albesa (Biblioteca Fermí Palau), Alguaire (Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol), Arbeca (Biblioteca l’Atlàntida), Artesa de Segre (Biblioteca Joan Maluquer i Viladot), Belianes (Biblioteca Tirant lo Blanc), Bellvís (Biblioteca Pública Municipal de Bellvís), Les Borges Blanques (Biblioteca Marquès d’Olivart), Castelldans (Biblioteca Josep Bellet i Falcó), Castellserà (biblioteca Valeri Serra i Boldú), Cervera (Biblioteca Comarcal Josep Finestres i Montalvo), Cervià de les Garrigues (Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues), La Granadella (Biblioteca Emili Pujol), Guissona (Biblioteca de Guissona), Linyola (Biblioteca Salvador Espriu), Lleida (Biblioteca Municipal de Pardinyes i Biblioteca Pública de Lleida), La Pobla de Segur (Biblioteca Municipal de la Pobla de Segur), Puigver de Lledia (Biblioteca Renaixença), Rosselló (Biblioteca Municipal de Rosselló), Sant Llorenç de Morunys (Biblioteca Municipal de Sant Llorenç de Morunys), La Seu d’Urgell (Biblioteca Sant Agustí), Solsona (Biblioteca Carles Morató), Tàrrega (Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell), Torrefarrera (Biblioteca Pública de Torrefarrera Providència Tomàs), Torres de Segre (Biblioteca Guillem de Cervera), Tremp (Biblioteca Pública Maria Barbal), Vilanova de Bellpuig (Biblioteca Glòria Tudela) i Vinaixa (Biblioteca Màrius Torres).

Comentaris