El Festival de Pasqua de Cervera posa en marxa la venda d'entrades anticipades

El certamen dedicat a la música clàssica catalana tindrà lloc del 21 al 30 de març de 2024 en diferents espais de la ciutat i s’hi presentaran 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 14 concerts
presentacio_cartell2024FdP (1)
photo_camera Presentació de la 14a edició del Festival de Pasqua de Cervera - Foto: Paeria de Cervera

El Festival de Pasqua de Cervera ja ha activat el sistema de venda d’entrades anticipades per a aquesta 14ª edició. Tots els interessats en la música clàssica catalana que vulguin gaudir dels 14 concerts programats en el certamen d’enguany, ja poden adquirir les seves localitats a través del web: festivalpasqua.cat

Com és habitual, i per premiar als usuaris més primerencs, les entrades anticipades gaudeixen d’un 20% de descompte. En els concerts de vespre, es passa dels 18 euros dels a taquilla, als 14 euros si es fa la compra anticipada pel web. Com és habitual, es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de matí per només 6 euros.

El Festival amplia la seva política de descomptes i avantatges amb nous abonaments 

En cada edició, s'implementen noves formes de descomptes i avantatges per fer arribar la música clàssica catalana a un públic encara més ampli. Enguany, s’amplien els abonaments i les bonificacions. 

D’aquesta manera, els interessats en assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure tots els concerts del certamen per només 70 euros, la qual cosa suposa un 40% de descompte. També hi ha abonaments específics per gaudir dels concerts de vespre per només 55 euros. Els concerts matinals també tenen el seu propi abonament, el qual permet gaudir de dos concerts diferents per tan sols 10 euros. 

El Festival també segueix amb els acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats.

També gaudeixen d’importants bonificacions el col·lectiu “Apropa Cultura”, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals i/o nombroses. Les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.

Impuls per apropar la música clàssica als més joves 

Amb la voluntat de fer arribar la música clàssica catalana a totes les capes de la societat, el Festival de Pasqua també segueix una especial atenció als més joves. Per aquesta raó, els concerts de vespre tindran un preu de només 6 euros pels menors de 18 anys i de 2 euros en el cas dels concerts matinals. 

El certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 21 al 30 de març amb 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 14 concerts. A més, també tindran lloc diverses activitats paral·leles en forma de projeccions documentals, una conferència, una exposició i un concert-presentació d’un llibre.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.

Comentaris