09.12.2021 |
Territoris.cat

21 DE MAIG

Festuc Teatre farà el primer espectacle de titelles amb públic presencial de tota Catalunya

'La Mongetera Màgica', obra protagonitzada per titelles, prendrà com escenari el camp de futbol de Corbins
mongetera curt
Festuc Teatre farà el primer espectacle de titelles amb públic presencial de tota Catalunya

La companyia de teatre familiar Festuc Teatre representarà en viu i en directe el proper dijous 21 de maig el seu espectacle 'La Mongetera Màgica'.

Aquesta actuació tindrà lloc a les 12.00 hores i s'emmarca dins del programa de Festa Major de Santa Quitèria del municipi.

Es tracta de la primera funció de titelles que es durà a terme amb públic presencial a Catalunya dins la Fase 1, des de l'inici de l'Estat d'Alarma

L'espectacle es durà a terme en exteriors, al camp de futbol, en tant que és l'espai municipal que millor garanteix la seguretat. L'escenari es situarà al centre per poder controlar els accessos i evitar aglomeracions. Els organitzadors opten per un aforament màxim de 112 persones.  faran de forma esglaonada. El públic estarà distribuït en grups familiars amb cadires per a 4 persones, preveient-se també  la possibilitat d'augmentar-les per a famílies nombroses. Cada unitat familiar estarà separada de la resta pels 2 metres exigits i l'ús de la mascareta serà obligatori durant tota la funció. La representació queda reservada als empadronats del municipi, i caldrà necessàriament disposar d'entrada per assistir-hi (aquesta, val a dir, és gratuïta).

L'endemà, 22 de maig a les 18.00 hores, la funció es podrà veure online per a la resta de públic que no haurà pogut assistir-hi presencialment.

la mongetera

En comunicat a les xarxes socials, i sota el hashtag #LaCulturaTambéCura, els directors de la companyia reivindiquen que "les arts escèniques en viu tornin i tothom sigui responsable: Públic, Adults i Programadors."

També que "el públic, sobretot el familiar, després de tant de temps tancat, necessita tornar a veure propostes artístiques reals, en directe, com  abans de la COVID-19, doncs la cultura també cura."

Com tot el sector, la gira programada de Festuc Teatre a Catalunya i a tot l'Estat l'espanyol ha estat aturada, i només aproximadament un 30% està reprogramada entre la tardor i el 2021.

cartell_difusio

Festuc Teatre farà el primer espectacle de titelles amb públic presencial de tota Catalunya
comentaris