La Filmoteca Terres de Lleida posa en marxa el projector de la mà dels clàssics italians

La programació recupera les sessions setmanals a partir del dilluns 21 de setembre

filmoteca2

La Filmoteca Terres de Lleida reprèn la seva programació setmanal el pròxim dilluns 21 de setembre després de l'aturada primaveral.

Les sessions prendran com a escenari l’espai habitual de CaixaForum Lleida, tot i que en nou horari (a les 19.00 hores)

Les sessions s'adaptaran a la normativa anti-COVID existent i, entre altres mesures, cal destacar la distància entre el públic, l’obligatorietat de l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i l’adquisició de les entrades anticipades online o a les instal·lacions de CaixaForum Lleida en horari d’atenció al públic.

El cicle cinematogràfic d'aquesta tardor gira al voltant de dos creadors italians: per una banda, el compositor de música de cinema Ennio Morricone; i per l'altra, el director Federico Fellini.

Així, el públic amant del cinema podrà gaudir, del setembre al novembre, de cinc projeccions acompanyades de la música de Morricone, on destaca Cinema Paradiso (1988) i El bueno, el feo y el malo (1966); i cinc propostes fílmiques més, de la mà de Fellini, on destaquen clàssics com Las noches de Cabiria (1957) i La dolce vita (1960).

A '35 mil·límetres de tu' és un cicle programat amb còpies de format cinematogràfic de 35 mil·límetres, tal com van ser distribuïdes i exhibides originalment, i les projeccions són realitzades amb un equipament tradicional.

La Filmoteca Terres de Lleida és un programa impulsat per Filmoteca de Catalunya, l’ICEC, la UdL, el Cercle de Belles Arts de Lleida i la Fundació La Caixa

Comentaris